Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3915recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Wai od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Executive apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
It's was so so. Overall still acceptable.
close to local neighbourhood.
the experience was so so. Quite regret in choosing this hotel. But compare to the price, it's acceptable.
Recenzirano 22 lipnja 2014

Cameron od Novi Zeland
Solo putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2014
For the price, perfectly adequate.
Location, affordability and simple but adequate amenities.
Overall it was what I expected for the price in HK.
Recenzirano 22 lipnja 2014

Jinge od Kina
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King krevet
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2014
good location
value for money, location, facility
it is actually a serviced apartment, but easily accessible, great value for money
Recenzirano 21 lipnja 2014

Martin od Njemačka
Solo putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste 9 noći u lipanj, 2014
... a nice place to stay in Hong Kong
close to Hong Kong Central, easy access to public transportation, fast internet
A nice hotel close to Hong Kong Cetnral. The Hong Kong Tram - with a stop in front of the Hotel - will bring U to in a few Moments to Hong Central - or maybe more far if U want. Thoe Hotel doesn't have a restaurant - but there is a coffee maker, a microwave and a small kitchen in Your room to help Yourself. Compared to other hotels the room was quite big.
Recenzirano 21 lipnja 2014

winanto od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe twin krevet
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Value for money indeed!!
Friendly staff, upgrade room, can store our luggages in advance
Recenzirano 19 lipnja 2014

Sze od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King krevet
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Friendly staffs and comfortable environment
Cheap price, friendly staff, big room
Very nice coz they provided free upgrade to a bigger room for my family!
Recenzirano 18 lipnja 2014

Arnaud od Francuska
Solo putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2014
Great value for money
Big room, clean and easy to access
I was surprised by the size of the room. For the price I paid, it was very good, good equipment and clean room.
Recenzirano 18 lipnja 2014

CHEN od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Executive apartman
Boravili ste 11 noći u lipanj, 2014
Good Value for Money
1)Good value for oneyEasy access to public transport
Recenzirano 15 lipnja 2014

CHEN od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe twin krevet
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2014
Good Value for Money
Homely feel, Friendly counter staff & security guards, Good location
It was good on the whole. However, the hotel may want to consider doing some maintenance works to ensure that the rooms are kept in good condition. The sofa in the room was stained. Perhaps the sofa cover should be washed regularly.
Recenzirano 12 lipnja 2014

Wilson od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
This is a clean and no frill hotel
Convenience, clean and good space
It was a very comfortable stay at this hotel, recommend to friends
Recenzirano 09 lipnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: