Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3915recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Tsz od Kina
Poslovni putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2014
nice
clean nice staff and comfortable room
Recenzirano 14 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Steve od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Good except very poor wifi kept cutting out
Cleanliness and facilities mainly
Recenzirano 14 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ella od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
my family members love to stay there!
good services, comfy, quiet
it's quiet comfortable, comparatively spacious room in HK hotel, reasonable price, quiet rooms and good services! my family members would like to stay there again if they visit HK again!
Recenzirano 14 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hien od Singapur
Par
Deluxe twin krevet
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2014
Good budget hotel with large room for HK standard
Location, room size, internet
Location is good next to dried seafood street. Good access to public transport and reasonable large room for HK standard in central location in HK island
Recenzirano 13 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KA od Makao
Obitelj sa malom djecom
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Not very good experience
Near shopping area and central
Cannot understand this hotel management , how come they had the facility maintenance and did not inform us when we checked in. No water when we took the shower in a half. Very bad experience.
Recenzirano 13 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Emmanuel od Francuska
Poslovni putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste 6 noći u svibanj, 2014
Simple but effective. Good value for money
Space, location, friendly
I recommend this place.Simple and basic, but clean and well located. Compared to many other hotels in HK, this one is really affordable and good quality
Recenzirano 12 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Willish od Hong Kong
Par
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
rude, room need key, the hallway dark
cheap, near central, big room
Recenzirano 12 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

betty od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Good stay for the price.
location,price,room size
The twin room was rather run down, so we asked for another room. We got an upgrade which was very nice, and that room deserved a 4-5. Great staff that was very helpful!
Recenzirano 12 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YingJun od Kina
Poslovni putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
still good. some far from MTR station
check in
Recenzirano 11 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

siddharth od Indija
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
Stay was good
has a gym for morning workout
stay was good not great though. I felt it could have been a bit better. the hotel is near to many small marts and restaurants.
Recenzirano 08 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: