Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3915recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

andrew od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Very convenient place
very central location
Comfortable with convenient machine laundry services. Only free for air TV.
Recenzirano 16 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

See od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
We had a comfortable 2 nights stay
Clean, big room & quiet
We had a comfortable 2 nights stay at 60 West Hotel. But it's a bit far from MRT station, quite a long walk. We find the location is a bit out of town type, so would not stay here again.
Recenzirano 16 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sze od Hong Kong
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
convenient
good location, the room is big and it has a small pantry
Recenzirano 15 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Warren od Australija
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
Excellent Hotel, Great Room, Excellent People
Excellent Hotel, Great Room, Excellent People
Excellent Hotel, Great Room, Excellent People, LKF nearby!
Recenzirano 15 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lai od Kina
Poslovni putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
nice but not near MTR
comfort, nice, not expensive,
Recenzirano 14 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kan od Singapur
Grupa
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Quiet in the evenings
Value for money; Big & Comfortable Room; Away from the hustle & bustle
Our stay was pleasant and comfortable. The wifi was good and its free too. Although the location is away from the main shopping areas, its not too far away. Its an area of dried seafood wholesalers. Come evening, when the shops close, its actually a quiet city area. Easily accessible to trams to got to Central, Wan Chai or Caseway Bay or MTR to Kowloon and beyond.
Recenzirano 13 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pascal od Švicarska
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Nice big room
Big room, good location, comfortabel bed
It is the third time I stay in this hotel and have never been disapointed. There is no bfast, but the are has a few places outside to eat. And you are rewarder by a romm that has a size rare in HK for this kind of price. You ar a bit out of the main busy areas, but the tram passes in front and in 10 min you are in Central and Wan Chai. Really recommended, and the bed is very confortable. Plus even on the street side, the rooms are not noisy.
Recenzirano 11 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chin od Malezija
Grupa
Deluxe twin krevet
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2013
Comfortable and enjoyable
big spacious room
The hotel is near to Ibis SheungWan Hotel and conveniently located near the ferry terminal and sheungwan MTR
Recenzirano 07 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Filipini
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
satisfied
large room, centrally located, cheap
Recenzirano 07 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JUAT od Singapur
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Comfortable & pleasant
Clean, comfortable & big room.
Entrance little too discreet, need bigger signage! Friendly staff, very clean & good size rooms. Overall very good.
Recenzirano 03 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: