Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3915recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Mak od Makao
Solo putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Overpriced room
Spacious, centrally located, close to local restaurants
Recenzirano 24 kolovoza 2013

KONG od Malezija
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
good location and friendly staff
big room,good value and ftiendly staff
easy to get the location and alot delicious food arround the hotel!public transport just opposite the hotel!i must highly recomment to my friend and family !
Recenzirano 23 kolovoza 2013

jean od Francuska
Solo putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
good comfortable clean room
good reasonable ok
good location in sheung wan, close to the tram, and airport shuttle A11 to the airport convenient in terms of moving in HK close to central and IFC in about 10 minutes by tramway. restaurant right in front of the hotel
Recenzirano 22 kolovoza 2013

Elimar od Filipini
Solo putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
OK BUDGET HOTEL
Close to ferry terminal, city, transportation
Nice short stay. Comfortable bed. New rooms and bath. But the beeping noise from the back of the fridge was annoying. Overall, good budget hotel.
Recenzirano 22 kolovoza 2013

Thanate od Tajland
Poslovni putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
nice location with 10 min walk to MRT
clean, 10 min walk to met, nice staff
i paid one night for early check in and they gave me the upgrade room which have 4 beds but I only use half of the room, the MRT only 10 min walk but this is not a shopping area, this is new hotel and still look very clean, staff also nice
Recenzirano 21 kolovoza 2013

Florent od Francuska
Poslovni putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
No good for value
Location, room size, convenient
Recenzirano 19 kolovoza 2013

Margarida od Portugal
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Nice stay
Good room condition
Recenzirano 18 kolovoza 2013

Josephine od Kanada
Poslovni putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Big, modern and comfortable rooms - Great value,
The room was spacious, spotlessly cleaned, maintained, and luxuriously comfortable. The location cannot be beat. The desk personnel were most helpful.
Recenzirano 17 kolovoza 2013

Josephine od Kanada
Poslovni putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Nothing to say with this price for HK hotels
Big size room, clean, and good value.
Recenzirano 17 kolovoza 2013

Mable od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe King krevet
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
city hotel, with a big hotel room
neat, convenience, easy to get the train station to airport
good hotel to stay in hotel, ample place in room. but the towel has room to improvement, there are some black spot in towel.
Recenzirano 17 kolovoza 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: