Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3915recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Jennie od Singapur
Grupa
Deluxe King krevet
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
Feedback
Everything is ok; but no soap/shower cap in the bathroom. Location is not ideal for both young n old. Getting a cab one needs to walk to nearby Ibis hotel to get one.
Recenzirano 18 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Normita od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe twin krevet
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Worth every penny!
Rooms are big and location is very near MTR. However, there is one staff that is very rude. Otherwise, we are all happy we chose this hotel. I will still recommend it to my friends.
Recenzirano 15 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rajni od Kanada
Poslovni putnik
Deluxe King krevet
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Great place to stay
The gym is small although it looks big and well-equipped in photos because of mirrors. However, this is an excellent place to stay.
Recenzirano 09 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ARMI od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe twin krevet
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
average
accessible to mtr, bus and tram
Recenzirano 08 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ka od Makao
Par
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
convince
convince
Recenzirano 06 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ka od Makao
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
convince
convince
Recenzirano 06 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ka od Makao
Par
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
room is big
downtown convince
Recenzirano 06 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ka od Makao
Par
Deluxe twin krevet
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
convince
convince
Recenzirano 06 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Clarence od Singapur
Solo putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
Pleasant stay amid a busy location
Comfortable room size (although the room size is grossly inflated in agoda) Easy access to buses and trams but MTR access is a some distance away (a good 5-8 min walk) Good and easy wifi connection Rather inflexible when it came to check-out time Would be good if they can provide some take-away breakfast options
Recenzirano 06 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Irene od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
good
good
Recenzirano 05 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: