Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3915recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

JUNYU od Kina
Parovi
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
good
good
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Chien od Tajvan
Parovi
Deluxe twin krevet
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good
Good
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Jacqueline od Filipini
Parovi
Deluxe twin krevet
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Nice and comfy room
The room is big and cozy. Cool and comfy :)
Recenzirano 03 kolovoza 2016

Hwei od Singapur
Grupe
Executive apartman
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good for friends travel in groups
Transport convenient, Room is adequate big, 7-11 and grocery store nearby
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Clement od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe twin krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Holiday stay in 60 West
We like the helpful staff the comfortable beds, shower and separate lounge area on the 3rd floor and gym area on the 2nd floor. I suggest the installation of bath gel machine in the shower and some soap bars near the wash basin to improve things.
Recenzirano 25 srpnja 2016

isa od Hong Kong
Parovi
Deluxe King krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Good location
Recenzirano 25 srpnja 2016

Karl-Heinrich od Njemačka
Parovi
Deluxe King krevet
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Godd hotel in good location
Nice, modern and spacious rooms. MTR and Tram nearby. The hotel has no restaurant, but there are some close by as well as grocery stores to fill the fridge. Our tip "Little Italy" Restaurant up the road left. Just great! Breakfast is a bit more difficult if you are not a fan of Starbucks, next door. Overall a good choice!! We will be back!
Recenzirano 21 srpnja 2016

Edgardo od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe twin krevet
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Hotel stay
The photos on the website is much far from actual room. The hotel category is 4-star which I think a 2-stay only in terms of hotel facilities.
Recenzirano 20 srpnja 2016

KAW od Malezija
Grupe
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good room size and location
clean
Recenzirano 18 srpnja 2016

KAW od Malezija
Grupe
Deluxe King krevet
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Value for money, near to eateries
Good Room size
Recenzirano 18 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: