Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3889recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,1
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac: 8,3
  • Hrana/objedi: 6,0

Clement Y. od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Holiday stay in 60 West
We like the helpful staff the comfortable beds, shower and separate lounge area on the 3rd floor and gym area on the 2nd floor. I suggest the installation of bath gel machine in the shower and some soap bars near the wash basin to improve things.
Recenzirano 25 srpnja 2016

isa P. od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Good location
Recenzirano 25 srpnja 2016

Karl-Heinrich K. od Njemačka
Parovi
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Godd hotel in good location
Nice, modern and spacious rooms. MTR and Tram nearby. The hotel has no restaurant, but there are some close by as well as grocery stores to fill the fridge. Our tip "Little Italy" Restaurant up the road left. Just great! Breakfast is a bit more difficult if you are not a fan of Starbucks, next door. Overall a good choice!! We will be back!
Recenzirano 21 srpnja 2016

Edgardo G. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Hotel stay
The photos on the website is much far from actual room. The hotel category is 4-star which I think a 2-stay only in terms of hotel facilities.
Recenzirano 20 srpnja 2016

KAW L. od Malezija
Grupe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good room size and location
clean
Recenzirano 18 srpnja 2016

KAW L. od Malezija
Grupe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Value for money, near to eateries
Good Room size
Recenzirano 18 srpnja 2016

SHIH-HSIA W. od Tajvan
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Not bad!
Only the good location and the enormous room...
Recenzirano 13 srpnja 2016

Jonathon V. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good location and decent price
We just wanted a place to stay for the nights whilst we explored Hong Kong. It was perfect - walking distance to the good vars and shops, room was clean and staff were polite. Would stay here again!
Recenzirano 13 srpnja 2016

Chee L. od Bruneji Darussalam
Solo putnici
Boravili ste 6 noći u veljača, 2016
nice location
friendly staff
Recenzirano 13 srpnja 2016

Chee L. od Bruneji Darussalam
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
nice location
friendly staff
Recenzirano 13 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: