Ugodno 6,9
na temelju 2155 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 2155recenzija
  • Čistoća: 7,2
  • Objekti 6,2
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 6,8
  • Usluga 6,8
  • Vrijednost za novac 6,9
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Pham od Vijetnam
Parovi
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Excellent hotel
Cheap but very good quality. About 10 minutes walk to Causeway Bay MRT. Room is really clean with fantastic view from window. Remember to request a high floor room because lower levels are noisy (hotel is near a wet market).
Recenzirano 27 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WENG od Makao
Parovi
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Small Hotel in good location
The hotel is very close to markets and restaurants. The bathroom in the room is small but functional, although the water pressure is not very good.
Recenzirano 23 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WENG od Makao
Parovi
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
A small hotel provides basic needs
The room is smaller than expected. It is ok if you just stay for the night to sleep. It provides basic.
Recenzirano 23 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ruijie od Hong Kong
Poslovni putnici
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2016
Jason H.
Excellent hotel, small but cozy little room, wonderful view, very amentity you need inside the room, fantastic experience.
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Adrien od Kanada
Solo putnici
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Nice location
Beautiful views of the city
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sinan od Turska
Obitelji sa malom djecom
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Great location, value for money
Very good location for shopping and close to MTR. Small room but still good if you consider Hong Kong standards. Clean rooms, value for money
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chriselda od Filipini
Grupe
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Value for money
The hotel is very well located, just 5 minutes walk to the causeway bay mrt station and Times Square mall. Rooms are small but very clean and shower is good and relaxing. I would definitely stay here again, as the price is really worth it.
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SOCK od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Helpful staff at concierge n reception!
I travelled with 3 seniors on this trip for holiday. The hotel staff were helpful and thoughtful to get us early check in for one room. Concierge staff always helpful and psssee on online delivery with a smile. Airport bus goes to this hotel but does not stop right in front. Nearby is a wet market, local supermarket and local cafes like Maxim. Opposite Enroute to Times Square are bars, more local cafes.
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good location , friendly staff
Very nice stay
Recenzirano 03 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Randika od Australija
Parovi
Superior Soba s Pogledom na Grad
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Rejected to call taxi
Room was very small, after we check out, we kept our luggage in downstairs for a couple of hours , when we ask to call taxi to go train station , they rejected to do it ( the one wearing yellow t-shirt) that is the first time I was experience , hotel unable to call taxi..,,!!
Recenzirano 03 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: