Vrlo dobro 7,6
na temelju 3022 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3022recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,9
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 5,8
Sortirano prema

Sin od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Great Location. Great Deals on Agoda.
I supposed it was because I booked the room for Monday and Tuesday nights with Agoda special deal price, it was truly value for money for a satisfactory 4 star hotel in such a great location. Attitude of staff could have been better.
Recenzirano 19 rujna 2016

Diana od Indonezija
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Overall is great!
Had a great stay in HK and they provided power bank & selfie stick for free! We can also use the handphone to call locally. Worth the money :)
Recenzirano 18 rujna 2016

Caroline od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Good value if the price is low
I stayed here with two other couples, we paid approx £60/night. I wouldn't pay more for this hotel. Pros: staff are very nice, great location & water pressure was great in the shower. Cons: all rooms smelt damp and toilets smelt of poo due to poor drainage system in the toilets. I frequently asked cleaners and staff to get the smell out the room and they couldn't.
Recenzirano 17 rujna 2016

Jennylynn od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
very clean .
over all ok .. we have a 13mos baby and its clean and they provide us a bed crib for baby without asking for it . they are very accomodating . the room is very well ok
Recenzirano 16 rujna 2016

michelle od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Used to be a good value
I have always liked staying at this hotel for its awesome location and good price. But this time it had deteriorated too much and was not a pleasant stay. The wood in the bathrom was rotten and the air quailtiy was so bad and musty smelling that I woke up many times. Too bad, but they must renovate which will, naturally, make rhe price go up.
Recenzirano 14 rujna 2016

Aspasia od Njemačka
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
perfekt lage. super hotel!
perfect location and nice hotel. staff were extremely friendly and helpful! highly recommended!
Recenzirano 13 rujna 2016

Nymee od Filipini
Grupe
Hollywood
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Central
In the central area. Walking distance to shopping and famous eating places.
Recenzirano 13 rujna 2016

Michael od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
Good value
Small room but very comfortable bed and good air con, very happy to stay again
Recenzirano 11 rujna 2016

Alexander od Mjanmar
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Great hotel, brilliant staff. Would definitely stay again
While on short trips in Hong Kong I will stay here. Staff was topnotch
Recenzirano 09 rujna 2016

David od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Hollywood
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Central location
Good location Great value Great staff
Recenzirano 07 rujna 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: