Vrlo dobro 7,9
na temelju 3643 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3643recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema
Provjerene recenzije

lyvian od Malezija
Par
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Good location
Location, comfort room
Nice and happy
Recenzirano 02 rujna 2014

Christine od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
2nd time to stay in this hotel...
This is near MTR, shops, restaurants, convenience stores, money changers and Temple Street Night Market. Staff are friendly and accommodating. Promo rates are available.
Great! Since it's my 2nd time to book in this hotel, I'm more familiar with the area now. I like that it is near the MTR station. I also like the view of the trees at King's Park. Staff was very helpful in getting a taxi and giving instructions to the driver re: our destination.
Recenzirano 01 rujna 2014

Dan od Kina
Obitelj sa malom djecom
Superior king krevet
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
nice,worth to
good location,clean and quiet
in the downtown section,easy to go to subway station,and the rooms are big,and quiet.
Recenzirano 30 kolovoza 2014

Guan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2014
Comfort, fast speed for wireless & locatconvenient
Good location, wireless speed fast & clean
Satisfy, only a thing that we will feel not so standard about the housekeeping service due to we stay for 5 nights and 2 days we didn't receive the tooth brush set.
Recenzirano 29 kolovoza 2014

Vita od Tajvan
Par
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Location is good, but it's noisy with street sound
Location, service
Close to MRT, easy to find. Room condition is just okay, quite aged hotel but is considered spacious in HK standard. The only thing is I could hear cars roaring the whole night. In fact, that woke me up in the morning.
Recenzirano 25 kolovoza 2014

Mary od Filipini
Par
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Great location
The room has a great view. The internet connection is reliable and relatively fast. The hotel is very ner Yau Ma Tei station.
We enjoyed our stay since the place is very convenient. The hotel is very ner Yau Ma Tei station. The internet connection is also reliable and relatively fast. The room has a great view as well. The place is near convenient stores and supermarket.
Recenzirano 25 kolovoza 2014

KIAN od Singapur
Grupa
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
accessible
affordable accessible
good
Recenzirano 22 kolovoza 2014

Ravinee od Tajland
Grupa
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
ok for living with a big group
location good
easy to go to everywhere
Recenzirano 21 kolovoza 2014

Ahmed od Egipat
Solo putnik
Standard double
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Good value for money
Location, cleanliness, value
Recenzirano 18 kolovoza 2014

Lai od Singapur
Grupa
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
good location, nice hotel room and hotel staffs
clean, location, friendly staff
our stay at this hotel was wonderful. it's near to train station and the room was huge compared to most of the hotel hotel. booked this hotel at discounted pricing and its definitely worth the price. we will definitely book this hotel again on our next trip to hk. :)
Recenzirano 18 kolovoza 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: