Vrlo dobro 7,9
na temelju 3643 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3645recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Dennis od Singapur
Solo putnik
Boravili ste 4 noći u rujan, 2013
Simple yet comfortable & relaxing
Clean, Spacious, and good location
This is my 3rd time staying at this hotel. Although the hotel is under-going some renovation but the standard of the hotel is still well maintained. The rooms are well-kept, bathrooms are reasonably big for HK standard. Will definitely choose this hotel again on my next visit to HK.
Recenzirano 01 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nyat od Australija
Solo putnik
Boravili ste 5 noći u rujan, 2013
Comfortable room and easy access to transport
Good location helpful staff and nice breakfast
Nice clean hotel. Staff was helpful and transport was close by.
Recenzirano 30 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TAK od Hong Kong
Poslovni putnik
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
it great no problem encounter
big room, clean, value for money
the experience it quit good, no major problem encouter.
Recenzirano 28 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chi od Hong Kong
Par
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
Goos location, clean and large room
Goos location, clean and large room
Goos location, clean and large room. Many restaurants nearby. Close to underground metro, convinence to travel everywhere. Airport bus is just downstairs.
Recenzirano 27 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pak od Singapur
Par
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Pleasant
Location; comfort; cleanliness
Recenzirano 23 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KRISTINA od Filipini
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
large rooms
location.rooms.shopping
i loved it! the room was big and new. most hk hotels are tiny but for the price the room was really good. will definitely stay here when i go back to hk.
Recenzirano 18 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jackson od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
clean and large room
friendly staff
first time chack in this hotel and the hotel is close to MRT station. from Yaumatei station exit "C" come up cross the main road turn to your right and just wall straight and can see 7-11 shop then look to the left you can see the hotel. Going to air-port just croos the main road can see Bank Of China the bus station is infront of the bank just take A21 to the airport.
Recenzirano 17 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Louis od Sjedinjene Američke Države
Par
Standard double
Boravili ste 5 noći u rujan, 2013
pleasant and comfortable
location, frinedly staff, reasonable breakfast buffet
was a very pleasant stay. hope they will continue to provide good value for the money.
Recenzirano 17 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tucky od Malezija
Grupa
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Good location
Friendly, good location and clean
Good location and staff are friendly. Near to MRT (Mass Transit Railway). The room is clean with small refrigerator and wifi. Near Nathan Road, busses (including the airport bus), and Yau Ma Tei MTR station.
Recenzirano 16 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tucky od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Friendly and clean
Friendly, good location and clean
Good location and staff are friendly. Near to MRT (Mass Transit Railway). The room is clean with small refrigerator and wifi. Near Nathan Road, busses (including the airport bus), and Yau Ma Tei MTR station.
Recenzirano 16 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: