Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8152recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Timothy od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Small Room, Cramped, Centrally located
Location, Location, Location
The best thing about this Hotel is the location. The room is really small as i booked for a family hotel but we can barely move.
Recenzirano 18 lipnja 2014

Bryan od Malezija
Solo putnik
Standard twin
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
good
location and staff
Recenzirano 17 lipnja 2014

Yoke od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2014
Shower & Room too small, disappointed.
Location, easy to look for foods around this hotel.
1) This hotel gave us the feeling of "just sleep" at nighttime ONLY. 2) The room & shower room too small, disappointed about the room size. 3) No privacy in shower room because the glass door is transparent. Not suitable for gal & guy friends who would like to stay into one room.
Recenzirano 17 lipnja 2014

Brian od Indonezija
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
not recommend !! please find other hotel
the bathroom are just same bigger as my wardrobe in my home. please find other hotel as this hotel have many neighbor , with the same rate room if the hotel . room are small, wifi are weak . bathroom very small.not recommend hotel .
Recenzirano 16 lipnja 2014

Yeong od Singapur
Grupa
Deluxe twin
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2014
No good service.
Location.
I don't like it at all. It's a very small and squeeze room for 3 people.
Recenzirano 16 lipnja 2014

CHIACHENG od Tajvan
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
soso
soso
Recenzirano 16 lipnja 2014

YUE od Kina
Par
Standard double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Hot location, convenient transportation.
Fast check in and out
Recenzirano 16 lipnja 2014

Li od Malezija
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
The room is old and dark.
The location is strategic, it is in the midst of Mong kok and tsim sha zui.
Room is old and dark. Toilet is super small until you can't turn in the toilet. Lighting in the room is not sufficient and furnitures look old as well.
Recenzirano 16 lipnja 2014

Andrew od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
A good inexpensive option in a convenient location
Price, location, fairly quiet room
This hotel is fine. I have stayed here before, and I will stay again. My only slight complaint this time was that the internet speed was uneven, at times too slow for Skype.
Recenzirano 16 lipnja 2014

Kwek od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
idea location
idea location, easy transportation, airport express bus
Recenzirano 16 lipnja 2014


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: