Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Chau od
Solo putnici
Standard double
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
Shopping
transportation
bedroom size too small. Good location to everywhere cos nesrby the MTR station. Roon Service is fine.
Recenzirano 28 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hou od Tajvan
Poslovni putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
It is OK hotel
Clean
AC had water dripping. Reception is OK. Room is quite small even they gave us upgrade.
Recenzirano 27 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Filipini
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
Nothing special.
Accessibility; Cleanliness, Staff
There was no night light, so I opened the bathroom light. Not comfortable as the lighting hits directly to my eyes.
Recenzirano 27 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ha od Vijetnam
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2013
Great stay in Casa Hotel
Clean, friendly staff, convenient to access to MTR
It was a very good stay at Casa hotel. Room is clean and located in a very good area, easily to access to MTR, just 3mins walk to Temple Street.
Recenzirano 26 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

wanchien od Tajvan
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
small but comfort and quite convenient location
friendly, safe and good location
Recenzirano 26 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

QuekPhei od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
No regret choosing this hotel.
Good shopping and local food location, near MTR, accessable to local tranport.
Do not like the glass panel bathroom. Certainly no privacy.
Recenzirano 25 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jeanette od Singapur
Grupe
Standard twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
Great Location but small bathroom.
location,close to transit, free wifi
The hotel is very near to the mtr, just 1-2min walk you will see the hotel (Yau ma tei exit C)and the staffs are friendly and helpful. The room is bigger than expected, the bathroom is really small.
Recenzirano 25 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jason od Kanada
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
Only 1 day and 1 night
Location, price, free wifi
Good as usual, stay here often whenever I visit HK
Recenzirano 24 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jennifer od Malezija
Parovi
Standard twin
Boravili ste 3 noći u studeni, 2013
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY LOCATED NXT TO MRT STATION
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY LOCATED NXT TO MRT STATION
Recenzirano 24 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mamun od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
expected more for what i paid
close to public transportation, in the middle of the city, close to shopping/dining.
rooms are really really small, and bathroom is like wow, 1st I thought shower was outside the room, then i called reception and they told me my bathroom has shower too. Pretty much I was standing right next to toilet while taking shower. If you move around little too much you'll be touching the toilet. I was traveling alone, and most of the time I was outside, so it was okay @ the end. But if i was traveling with wife and kid, then this would've been a disaster.
Recenzirano 23 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: