Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

HANDY od Indonezija
Parovi
Standard double
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
TOP
Reasonable, clean, location
Recenzirano 30 svibnja 2013

Hueih od Malezija
Grupe
Standard double
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Great location
Centrally located and near to MRT, near to restaurant and night market
This hotel is centrally located in the city and near to MRT station. The hotel is just beside the MRT station. There are many restaurants nearby the hotel. The night market is just behind the hotel .The room is abit small but is clean and comfortable. Besides that, the internet speed is very fast. Staff there are very friendly if you ask about the direction, they sure can help you alot. I will stay in this hotel again for my next Hong Kong trip.
Recenzirano 29 svibnja 2013

Jariya od Tajland
Obitelji sa odraslom djecom
Standard twin
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2013
It is okay for shopping
Easy to get through transportation
Recenzirano 29 svibnja 2013

Lai od Singapur
Grupe
Standard twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
was fine.
near to MTR.
Recenzirano 29 svibnja 2013

LING od Tajvan
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Great location
Free Wifi,Subway station is nearby, near the night market
This hotel is just near the Yau Ma Tei station.There are many stores and restaurants there.The room is very crowded.
Recenzirano 28 svibnja 2013

DELA od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Standard twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Worth every penny
Close to MTR, restaurants and malls
Though the bathroom was not that big, its worth every penny. The bed is comfortable and the location is superb. This is well recommended for family and friends with limited budget.
Recenzirano 28 svibnja 2013

Lyly od Singapur
Parovi
Standard double
Boravili ste 2 noći u rujan, 2012
Great location but room is too small .
Near mtr , shopping area
Recenzirano 27 svibnja 2013

YEUNG od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
convenient
convenient, comfortable, reasonable, close to shopping and restaurant
Recenzirano 27 svibnja 2013

Ee od Singapur
Parovi
Standard double
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
comfortable after a long day of walking
location and walking distance to mtr
Recenzirano 27 svibnja 2013

CHAI od Malezija
Parovi
Standard double
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Nice hotel, near MRT station, very convenient.
Located very near to MRT station, staff are friendliness too and the rooms are clean also.
Recenzirano 27 svibnja 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: