Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8149recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

lina od Kina
Solo putnici
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
cute and comfortable, a little noisy but not bad
location, traffice and service
Recenzirano 27 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Malezija
Parovi
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
i like to stay in this hotel becose this hotel is
near town , near shopping area , near mtr station
i like to stay in this hotel becose this hotel is very near shopping area , easy to get mtr station, reasonable price .
Recenzirano 26 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 4 noći u travanj, 2013
comfortable
location, comfort, internet access
Recenzirano 26 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KARL od Filipini
Poslovni putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
small room and CR
easy access
easy access to MTR the problem ius with very small room and uncomfortable bathroom the size of the room is only good for 1 bed the second bed is almost blocking the door of the bathroom
Recenzirano 26 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ronald od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Standard double
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
Friendly hotel in a great location
clean room, comfortable bed, location
Arrival is easy via Yau Ma Tei subway station only a hundred meters or so down Nathan Rd. Check-in was quick and easy with the friendly staff who also can speak some English. Walking to shopping, eating and and down to the harbor is very convenient. The room was nice with comfortatable bed and fast WIFI. The bathroom/shower is small but that is not unusual for Hong kong. The breakfast selection was nice with both local and western selections. There are 2 elevators in the hotel, however they are very slow and always takes much time waiting. This is my second stay here and I will probably stay again next time I am here.
Recenzirano 26 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Boris od Izrael
Poslovni putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
IT`S WAS WELL
good location
no far from tst , very close to metro mtr, it`s help a lot in HK
Recenzirano 26 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ivan od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Standard double
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
Decent place, decent staff, slow elevators.
location, price, comfort
My stay was decent. While Casa appears fairly new, the building is aging. Outside my door was a leaking A/C unit in the ceiling and the rooms are getting a little scuffed up. Either way an upgrade from ChungKing Mansions though!
Recenzirano 26 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

william od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
Tiny room, very expensive
The single room was very small and expensive, bathroom was that small you were practically sat on the toilet to have a shower.
Recenzirano 26 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FRANSISCUS od Indonezija
Parovi
Standard jednokrevetna
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2013
nice little hotel, superb location
east access to airport,clean room,nice to sightseing
Recenzirano 25 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Axel od Njemačka
Poslovni putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Minute Room Size, Rock-hard Bed, No Shower
Location, Free Internet, Price
An OK stay for just 1 night. Bathroom has no shower facility. Bed is as hard as a concrete slab. Even thought it's slightly cheaper than other budget places, it's not worth the money.
Recenzirano 25 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: