Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

kim od Malezija
Solo putnik
Standard double
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2013
City Centre and Convenience
Great Location, Good Staff Services and high speed internet
Bathroom is very very small and also bed very small. It should be no grading hotel.
Recenzirano 04 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard double
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2013
Great location but small room, small bathroom
Great location with short distance to MTR station, near amenities: restaurants, shops, bus stop, etc. free wifi
Recenzirano 04 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHAU od Malezija
Poslovni putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
Good Location Hotel
Location, Free Wifi, Price
Room is very small but the price is the cheapest among the hotel in that area. Shower area is too small and even brusing teeth seems to be a bit of problem due to the small shower area
Recenzirano 04 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TECK od Malezija
Poslovni putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
Small room but great location
Location, near major attaction, public transport stone throw from hotel
Easy acess for solo business traveller with free wifi
Recenzirano 04 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nattaya od Tajland
Grupa
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
nice
i like this hotel
i like this hotel
Recenzirano 03 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kai od Sjedinjene Američke Države
Par
Standard double
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
satisfied
great location, wifi internet, and price is right.
Recenzirano 02 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alfred od Australija
Par
Standard double
Boravili ste 5 noći u veljača, 2013
Ideal location but tiny room
location, clean, english speaking staff
Recenzirano 02 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

esther od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
nice centrally located
food centrally located shopping
stay at casa hotel was reaconable considering the cost we totally enjoyed our 4 night stay ,centrally located so easy to just hop on the mtr and go anywhere, tample street r just there alot nice food is over there
Recenzirano 02 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Godfrey od Singapur
Par
Standard twin
Boravili ste 2 noći u veljača, 2013
Very Centralize to all shopping areas
Clean, friendly and family orientated
Recenzirano 01 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

esther od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
centrally located food
nice cliean located
stay at casa hotel was rensonable considering the cost we totelly enjoyed our 4night stay centrally located so eary to just hop on the mtr and go anywhere temple street r just there
Recenzirano 01 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: