Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Joe od Kanada
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Tiny Room/bathroom
Rooms are quite small, the bathroom is even worse if your tall. The location is the best part about the hotel, its right on Nathan road with easy access to Yau Ma Tei Station
Recenzirano 30 travnja 2016

Fiona od Hong Kong
Parovi
Standard double
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Cheap and don't expect too much
Fair enough correlate to price
Recenzirano 29 travnja 2016

Cheng od Malezija
Parovi
Standard twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Location
Location and value for money...
Recenzirano 29 travnja 2016

JOBERT od Filipini
Parovi
Standard double
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Casa is ok
Pleasant stay. Good location.
Recenzirano 29 travnja 2016

Opas od Tajland
Grupe
Standard twin
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Good location
Good foe traveler that don't use car. Near MTR and other shop.
Recenzirano 29 travnja 2016

lian od Singapur
Solo putnici
Standard double
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Safe hotel
This hotel is very near mrt exit,in front so many buses to everywhere, can board bus no 1,2,6,7,9 to ferry pier to HongKong,bus terminal is at star house plaza, near peninsula hotel, since is at Nathan road, of course is very crowded show HongKong is a active lively city. Behind hotel has claypot rice,very famous,someone said if come to HongKong do not try this means did not come HongKong. Snake soup,fresh prawn wanton mee,teowchew dish shop,desserts,nite time nite market operate after 6pm,Casa hotel is at very good location.
Recenzirano 28 travnja 2016

Chartchai od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
Room is too small and smelly.
This is not s hotel. I call it guesthouse.
Recenzirano 28 travnja 2016

Natsipang od Tajland
Grupe
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Overall it's convenient and clean.
It's worth staying here.
Recenzirano 27 travnja 2016

JIAKUN od Singapur
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Shopping and sleeping
The hotel is near MTR and stores are nearby. Rooms are too small so you don't want to stay in except for sleeping. My room was not very clean and I can easily see dust on a table and beds. Luckily, no bugs were in my room.
Recenzirano 27 travnja 2016

Chee od Malezija
Parovi
Standard double
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Good location
Good stay
Recenzirano 26 travnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: