Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Lap od Hong Kong
Solo putnici
Standard double
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Value for money
Close to MTR station, close to shopping area, small room and basic facilities
Recenzirano 02 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Agnes od Kanada
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Location is wonderful. The room size for 3 people
We will rate this hotel at 3 star.
Recenzirano 02 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KING od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Ok la
Moderate
Recenzirano 01 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pimchaya od Tajland
Grupe
Standard double
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Convenience hotel around MRT Yau Ma Tei
It's really good location which near MRT Yau Ma Tei ( walking just 2 mins) , bus stops at the front of the hotel. Airport bus not far from the hotel. Convenience stores (7-11 and etc) very close to the hotel. Restaurant such as congee restaurant, breakfast, Mc.
Recenzirano 01 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ow od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Room too small for family of 4
Thus good location however is a very budgeted hotel. Not recommended for family. Room toilet is just right beside the bed. Cupboard door have to be close before we can open the main door.
Recenzirano 01 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jakgree od Tajland
Parovi
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Comfortably and budgets
it's only few paces from MRT.
Recenzirano 31 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ruth od Ujedinjeni Arapski Emirati
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
2 thumbs up!
Clean / accessible / helpful staff
It's clean thought the toilet is to tiny (but it is manageable), the staff is so helpful whenever you asked for directions and most of all very accessible, bus stop and mtr is just in the corner and you will never get hungry there's 24 hrs restaurant at the back of the hote. 2 thumbs up for Casa Hotel!
Recenzirano 31 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

DANIEL od Indonezija
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 8 noći u ožujak, 2016
GREAT LOCATION AND PLENTY OF FOODS!
The location of the hotel is superb. It's just a couple of meters to the right from Exit C of Yau Ma Tei MTR station. Plenty of food store and restaurants surrounding the area. Temple street market just behind the Man Ming Lane. Hotel room is clean. Although the bathroom is a bit small but it is not an issue to fit one person. Definitely will stay in Casa Hotel when I return to Hong Kong with my family
Recenzirano 30 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jue od Singapur
Grupe
Standard twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Room really too small to be comfortable. Bath
Location is next to Yao Ma Tei station and bus stops. Easy to move around other parts of
Not comfortable to stay in the room unless for sleeping. Single beds quite narrow. Bath room is tiny for business. Location wise is excellent.
Recenzirano 30 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

polykarpos od Grčka
Solo putnici
Standard double
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
great value, super friendly staff
all one needs to do within walking distance otherwise MTR station 30mtrs away!
Recenzirano 30 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: