Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Chaiyot od Tajland
Solo putnik
Standard twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Pretty good stay
Location, value for money
Overall it's an okay stay. The room is a bit small but the price is low so I guess you get what you pay for. What bothers me is the poor soundproof. I can hear people outside of my room talking so clearly at night.
Recenzirano 29 ožujka 2016

Kok od Malezija
Poslovni putnik
Standard double
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good value and Location
nothing to shout about as its a business trip. Sleep and go! Great location with that kind of price.
Recenzirano 29 ožujka 2016

Boris od Njemačka
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
-
-
Recenzirano 28 ožujka 2016

Cheng od Malezija
Par
Standard double
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Good location
Easy access to MRT and bus station. However, room is compact and the bathroom is very small.
Recenzirano 28 ožujka 2016

Sze od Hong Kong
Solo putnik
Standard double
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
nil
nil
Recenzirano 28 ožujka 2016

May od Malezija
Grupa
Obiteljska
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Location is great
Location is great!!!
Recenzirano 28 ožujka 2016

Sarintorn od Tajland
Grupa
Standard double
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Location
Great location
Recenzirano 28 ožujka 2016

Sarintorn od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Good location
Nice staff
Recenzirano 28 ožujka 2016

keke od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Standard twin
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Good hotel to stay in HK
I was staying fpr 3 nights with family witj 1 son. The room is "tiny" but the location is best. The staff is good, We be able to do early check-in as long as the room is ready. Less than 50 foot steps to MTR Yeau Ma Tei, just swing by to bus stop...Will come again next trip.
Recenzirano 24 ožujka 2016

Chin od Malezija
Solo putnik
Standard double
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Extreme small bathroom
Great location nearby MTR station & many restaurants nearby. The room is dirty especially bathroom, too small & hard to take shower. Frankly, I will not stay at this hotel again in future.
Recenzirano 23 ožujka 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: