Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

hui od Singapur
Par
Standard double
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Great Location and Very Convenient
Location, Location, Location
Everything was great from location to value, small space is expected in Hong Kong and not for those looking for luxurious grand rooms. The only slight issue we feel is that the pillows were way too flat, giving us some neck pain :) as well very very loud screaming kids and mothers at around 6am every morning from other rooms, we assume we are just unlucky to encounter some very excited tourists. Otherwise, the hotel was at a perfect location like a skip and hop to the MTR and near all the shopping belt.
Recenzirano 25 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Panida od Tajland
Poslovni putnik
Standard twin
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Good location, save, and safe
I always stay here when I traveled to Hong Kong.
Recenzirano 25 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Panida od Tajland
Poslovni putnik
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Good location, save, and safe
I always stay here when I traveled to Hong Kong.
Recenzirano 25 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dieu od Vijetnam
Par
Standard twin
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
Room Too Small
Room too small, and conform room is super small, but clean and staff performance is good, location is very convenience.
Recenzirano 25 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cheng od Malezija
Par
Standard twin
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
location
location and value for money
very good hotel for shopping trip.
Recenzirano 20 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ong od Singapur
Grupa
Deluxe twin
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
Clean room
Convenient location, clean room and easy access to airport
Clean room but very small bathroom
Recenzirano 20 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mohan od Malezija
Solo putnik
Standard double
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Bathroom smallest in Hong Kong
Location,security,tv channels
The toilet is so small that you can touch the sink, shower and pee at toilet bowl at the same time. Disappointed with it. They should consider renovating it. In tge sense of location, its great.
Recenzirano 19 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kenning od Australija
Par
Standard twin
Boravili ste 11 noći u siječanj, 2016
Review
Location, Near MTR, Near restaurants
rooms were clean, location of hotel near yau ma tei MTR station and near local restaurants and markets.
Recenzirano 19 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ruth od Singapur
Grupa
Standard twin
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2016
Hotel with good location but small toilet
Location, Location, Location
The hotel is a stone's throw away from the MTR which makes it very convenient. However, the toilet is so small even in the family suite.
Recenzirano 18 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chee od Malezija
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
best location for short stay
middle of every where, food around the hotel. easy to get any transportation
nice small room but bath room over too small.
Recenzirano 16 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: