Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Sally od Singapur
Parovi
Standard double
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Super small room but superb location!
Location
Hotel was easy to locate and super near to YMT MTR. Journey to and fro the airport was super convenient as well with A21 bus. Room and toilet was both super small but expected for HK hotels. The toilet glass partitions was translucent and was able to see thru.
Recenzirano 20 prosinca 2015

Lau od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Value for money, strategic location
Location, Cheap, Convenient
Recenzirano 19 prosinca 2015

ho od Malezija
Solo putnici
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
"N" times staying at Casa ,feeling good
Neat to mtr ,near night market,in front have bus to airport ,a lot of restaurants
Good
Recenzirano 19 prosinca 2015

Swee od Singapur
Grupe
Deluxe twin
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Great Location
Location,Affordable & Value for Money
It was great. The bathroom is really small. We took the larger room (15 sqm) so it wasn't that bad between two ladies. Had space to open up our luggages. It will be good if they had provided us with some hangers so that we could air some of our jackets as it is the raining season now.
Recenzirano 18 prosinca 2015

Say od Singapur
Grupe
Standard double
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Good stay & comfort
Clean good location easy transportation
Good , value for $
Recenzirano 17 prosinca 2015

Christiana od Filipini
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Good
Location
Recenzirano 16 prosinca 2015

Joyce od Singapur
Parovi
Standard double
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Very good location
Very good location, many food places nearby
The best thing about this hotel is the location, its very near the train station and its very near central hong kong. Easy to get around. The hotel still looks new, the room is small as usual. It can sleep a maximum 2 of people only.
Recenzirano 16 prosinca 2015

Noppadon od Tajland
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Good location.
Good location, located in the shopping street.
Room is clean but too small.
Recenzirano 15 prosinca 2015

Len od Singapur
Parovi
Standard double
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
good location
Good location for shopping and eating.
Recenzirano 14 prosinca 2015

florencia od Čile
Grupe
Obiteljska
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Great value for money
Great location near the subway station, not that small room considering we were in hong kong and clean
Great stay
Recenzirano 14 prosinca 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: