Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Pok od Hong Kong
Par
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Nice hotel
Nice bed, good location, nice staff
Free upgrade to a better room Nice But a bit expensive, but all the hotels are expensive in hk
Recenzirano 11 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

goh od Malezija
Par
Standard double
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
best location
location,staff,value for money
Recenzirano 11 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

tay od Singapur
Par
Standard double
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
location is good
ideal location without much walk if you are carrying big laggauge.
pretty awesome except the sound proof wasn't very good as we can hear noises from neighbours and people walking around.
Recenzirano 10 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wei od Singapur
Par
Standard twin
Boravili ste 4 noći u studeni, 2015
Good location, just be prepared for a small room.
Location, clean, good wifi
Not sure if all hotels are small in HK; be prepared for a really small room. Location was good as it was near YMT mtr and wifi was stable.
Recenzirano 10 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YEOK od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard twin
Boravili ste 4 noći u studeni, 2015
Good Location
Good Location
Recenzirano 10 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

shu od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Standard twin
Boravili ste 14 noći u listopad, 2015
bathroom is so tiny. you can't stand up for a bath
location. location. location.
besides the tiny bathroom, everything is OK.
Recenzirano 09 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Christine od Filipini
Poslovni putnik
Standard twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Location is great but bathroom is really small
Location, breakfast & convenient of stores nearby
We had a late check in at the hotel. The service for check in was quick and the same as well for the check out. There was no problem hailing a taxi outside as there were lots passing by in the morning on our check out at 8am even on a Sunday. Although the bathroom was really small, the location was great and all the stores just outside.
Recenzirano 09 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

poon od Singapur
Par
Standard twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Casa Hotel
nice place to a visit
Recenzirano 08 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chu od Hong Kong
Solo putnik
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
it is hostel license not actually hotel which give
good location , room available at the last mins booking
check in needs to wait upon Agoda payment confirmation.
Recenzirano 07 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wang od Hong Kong
Solo putnik
Standard twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
ok
ok
Ok
Recenzirano 06 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: