Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

WONG od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
comfortable and value for money
convenient,clean and nice staff
Strongly recommend to friend
Recenzirano 04 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

สหฐี od Tajland
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Good compare with price
Good location, Planty of food around there, Staff good in english
it's ok.
Recenzirano 01 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tham od Malezija
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Great location
---
Pleasant stay, MTR stations only a few steps away, airport bus stop very near too. Could be better, if reception can be at ground floor. The bathroom is a bit too small.
Recenzirano 01 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LEE od Bruneji Darussalam
Parovi
Standard twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
WILL STAY AGAIN
CONVENIENCE & LOCATION
My experienced stay with Casa Hotel since 2013, 2014 & 2015 for the 3 continuous years. Is convenience and location is good so near to the MTR station.Only the bathroom is too small.Value for money for the prime location.
Recenzirano 01 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ines od Portugal
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
great place to check out the night markets of HK
location location location
Recenzirano 01 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

William od Kanada
Parovi
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
My stay in Hong Kong
Location, service, comfort , value .
My stay this time is good, as I got an upgrade to executive suite. Overall I like the location and its pricing . Staffs are courteous and comfortable overall , I come again for this pricing.
Recenzirano 31 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kumaree od Tajland
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
good location smal lroom but clean
good location cleanroom goodstaff
Good experience
Recenzirano 30 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

PREEDA od Tajland
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
The location is very good.
Location, Staff performance, price
Although the room's rather small but it's reasonable price.
Recenzirano 29 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TAN od Malezija
Parovi
Standard double
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Very bad stay.
Location only.
Is bad,the room was too small and the toilet even worse.One of the elevator was down for 2 days,left one operated for all customers to use.The air-condition was noise.Room insulation was bad.If not because I been paid up,if not be sure I wiil change Hotel.
Recenzirano 27 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Singapur
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Great location but room bathroom too small
Great Location, friendly staff, good wifi
Pleasant stay, MTR stations only a few steps away, airport bus stop very near too. The security staff could provide good information. If reception can be at ground floor, will be better. The bathroom is too small, could not have peace of mind when take shower.
Recenzirano 27 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: