Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Jia od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
strategic location
Near to Yau Ma Tei MRT (Exit C), Temple Street
Overall ok, easy to find but toilet rather small
Recenzirano 11 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Laphatsara od Tajland
Grupe
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Small room but good location.
Location
Recenzirano 09 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jia od Singapur
Parovi
Standard double
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
Clean, good location but small
Location
Bathroom door was semi transparent. Toilet was super small but that's what to expect in most of hongkong hotels. Bed was comfy. Location was good.
Recenzirano 09 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chen od Singapur
Parovi
Standard double
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Best location, good room ambience
Best location, good room ambience, friendly male security guard
We Booked a Standard double room. The hotel is located in the heart of Mong Kok - near ladies market, temple market and various shopping malls. Local Cafes and McDonalds and supermarts are Just across the street or along the street. It Only has 2 lifts to serve all floors. friendly male security guard & housekeeping attendant. Nice room ambience but The toilet was too small. However it was still acceptable for just a shower and necessarities. The shower water pressure was high enough to wash away the tiredness from walking whole day. Mattress was hard but we were still able to endure for 4 nights. We only had sufficient space to place 1 large open luggage on the floor. Room had Basic amenities - 2 small glasses, kettle, hair dryer, 2 sets of bath and hand towels, tooth paste and tooth brush and rising mugs. Taxi stand and YMT mtr exit is just a few shop walk away from the hotel. Overall, the hotel is recommended.
Recenzirano 08 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NUR od Malezija
Grupe
Standard double
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Great location
location near with mtr,friendly staff,near with everything
awesome stay,would stay again in this hotel
Recenzirano 08 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NUR od Malezija
Grupe
Standard twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Great location!!
Well located next to MTR,staff very helpful,nice room.
My stay was good.I booked this hotel because i read the reviews saying that this hotel very near to MTR.Yess its really 1 step away from Yau Ma Tei MTR!!Very convenience near with Night Market,7-Eleven just downstairs,next to money changer,opposite with MCD etc!Size if the room just okay for the price that i paid,but the toilet is extremely small,first time i took shower,i dont know how to took shower because its super duper small.Other than that,i would recommend this hotel!
Recenzirano 08 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shinta od Indonezija
Parovi
Standard twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Great location
great location, near good restaurant and shops
Greattt.. And will stay again if i'm back to Hk
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shinta od Indonezija
Parovi
Standard twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Great hotel. Near MTR & good restaurant.
The place are great, near MTR & bus to airport, nice room,
greaaattt.. Will stay again if i ger back to HK
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Show od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Great location but not worth for money
Only the staff service was good
Room is so small. Booked the deluxe and add bed, the extra was near the door. No extra place to put my luggage, and no extra space to walk. Complaints to the receipt and topup to upgrade the room. But really not worth for money.
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Singapur
Grupe
Standard twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Small room but good location
Cleaniness, good location, quiet
The room is small but clean. Location within 3 mins walk to Yau Ma Tei station. There are 7-11 and other eatery around the area.
Recenzirano 06 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: