Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Chu od Hong Kong
Par
Standard twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Small room,normal service
Small room,normal service
Recenzirano 06 kolovoza 2016

Aurora od Filipini
Par
Obiteljska
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Casa Hotel
Quite good
Recenzirano 05 kolovoza 2016

Karen od Filipini
Solo putnik
Standard twin
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good!
The location is good. It is near everything, fastfoods, restaurants, MRT and shopping stalls. It is just that the rooms were REALLY SMALL and so with the comfort room. We had hard time moving and opening our suit case. It is good for a night are two.
Recenzirano 03 kolovoza 2016

janelle od Singapur
Solo putnik
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Tiny toiliet
The hotel is just 100m from the Mtr, night market at the street behind and a couple of restaurants serving local dishes. HKD$300 deposit upon check in, expected the room to be small but the toilet...i had to squezze myself into a corner during shower else the toilet paper will be wet! Looks like a business hotel, strong wifi, english/japanese/mandarian tv channels, kettle provided but the socket at a werid location(i'd to boil water on the floor) basic tolietries provided, hangers/closet, clean bed. Walls are thin, can hear 'neighbour' snezzing. Early checkout and could ve my baggage store for free from 2pm-12am. Reception speaks english,
Recenzirano 03 kolovoza 2016

hathaichanok od Tajland
Grupa
Standard twin
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
very good
good
Recenzirano 02 kolovoza 2016

Karmelia od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Nice stay
The location is excellent. Just a steps away from yu ma tei station exit c, and near airport bus stop also.clean enough, near to ladies market, seven eleven and 24 hours mc donald
Recenzirano 01 kolovoza 2016

CHIN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
too small
hotel room too small especially the toilet.
Recenzirano 29 srpnja 2016

Chin od Malezija
Par
Standard double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Overall Good
Keep going
Recenzirano 28 srpnja 2016

Adrienne od Malezija
Par
Standard double
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Great location, average accommodation
Located very close to an mtr station and surrounded by shops - very convenient. Room not very large but sufficient. Furniture is a little dated. No dedicated shower cubicle (shower head is in between sink and toilet bowl, so floors are wet most of the time). There's not a lot of privacy in the bathroom/toilet - glass is frosted but there's a gap at the top so you could hear everything... We find this accommodation a little uncomfortable for 2 people.
Recenzirano 27 srpnja 2016

Bodin od Tajland
Grupa
Standard twin
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Good clean place
Rooms are very clean and the location is great. really close to the MTR station. The only thing is that the 2 elevators are really small and they get crowded most of the times.
Recenzirano 25 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: