Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8148recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Eugene od Singapur
Solo putnik
Standard twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
I would stay there again!
Good value for money, clean, has hot water, has wifi. convenient location. If you are a solo or couple traveler in Hong Kong, this is where I'll stay. What more can one ask for a price like this?
Recenzirano 19 srpnja 2016

Novita od Indonezija
Par
Standard double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
too small..
the room & bathroom is too small..
Recenzirano 17 srpnja 2016

SUPAPORN od Tajland
Par
Standard double
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Transportation
Easy to travel
Recenzirano 15 srpnja 2016

ZHI od Kina
Poslovni putnik
Standard twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
decent hotel
very very good location, but a little bit old and too small and narrow. next time i will choose Casa Deluxe
Recenzirano 13 srpnja 2016

chew od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard double
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Location good, Food around, MTR just nearby
Small room but clean, location good
Recenzirano 13 srpnja 2016

Ching od Singapur
Par
Standard double
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
commend
Bathroom small and clean staff very friendly
Recenzirano 12 srpnja 2016

Siu od Hong Kong
Poslovni putnik
Standard twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
just ok
just ok
Recenzirano 11 srpnja 2016

Nichaphat od Tajland
Par
Standard twin soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Convenience
Very good location but need more improvement regarding to cleanliness.
Recenzirano 11 srpnja 2016

Nattapong od Tajland
Par
Standard twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Best Location
Very near shopping street,MRT many local restaurant and very easy for shopping and travel around HongKong.
Recenzirano 11 srpnja 2016

ong od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard double
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
great location for stay
Easy to find transportation, food, shops, markets, etc
Recenzirano 10 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: