Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 8149recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

CHUAH od Malezija
Poslovni putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Nice place , good stay convenient .
Near to mrt, airport transfer bus, shopping area.
Recenzirano 09 rujna 2014

Simeon od Filipini
Solo putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Perfect Location
Perfect Location
I was not expecting much in terms of room size as I know how 2 to 3 star hotels in Hongkong are like. since Im just staying overnight as transit alone, a clean room and cold AC was all i needed. The Casa provided that except for one problem, even though my floor is non smoking, it reeks of cigar smell. The location is perfect as it is right on Nathan road and right next door to the Yau Ma Tei MTR station. Airport bus A21 stop is right outside and across the street so going to and fro the HKIA is quite convenient. CASA hotel is ideal for single to couple who are on tight budget and just need a place to sleep in.
Recenzirano 09 rujna 2014

Sueg od Malezija
Grupe
Standard double
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2013
Good
Location, cleanliness and comfortable
Recenzirano 08 rujna 2014

Sueg od Malezija
Grupe
Obiteljska
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2013
Overall is good
Location, cleanliness and comfortable
It was good. This was the second time I stayed in Casa Hotel.
Recenzirano 08 rujna 2014

PAU od Malezija
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Location & food very convenient,room very small
Location,food and transport
Room very small,toile only can stand in one people,bed sheet not very clean, lighting not enough. Transport very convenient.
Recenzirano 05 rujna 2014

Sik od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Good location
Location only
Recenzirano 03 rujna 2014

HENG od Malezija
Solo putnici
Standard double
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
good location , near MRT, centralize
good location , near MRT, centralize
Recenzirano 01 rujna 2014

CHEE od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Standard twin
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Good Stay
The staff were nice easy check in,english is great,.small room but clean, very price is good.
I enjoy my stay at casy hotel,conveniet and many shopping plus good food aroung,
Recenzirano 01 rujna 2014

TUDOR od Moldavija
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Too small room, very small, incredible small
Only the position it's good
Impossible to take a shower, the shower it's open in the bathroom with toilet. I paid more than 65 euros for 8sqm room. From the photos it's seem acceptable but the reality the room it's for a dog not a human. With this price I can get 5 star in Thailand 100sqm room. Suggest to other to look to an other hotel.
Recenzirano 31 kolovoza 2014

Rustica od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
always a pleasure staying with Casa Hotel
location location location
Recenzirano 29 kolovoza 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: