Fantastično 8,3
na temelju 626 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 626recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

Law od Hong Kong
Parovi
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Comfortable
Big room, Clean and cozy
Recenzirano 16 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jie od Singapur
Parovi
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Fav place in HK
Location, staffs, very clean!
Recenzirano 13 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Piyanud od Tajland
Parovi
Obiteljski, akcijska ponuda
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Good location, huge room, great staff
Good location, huge room, great staff
Good location, huge room, great staff. Really satisfied. We stayed for 3 nights and everything was good. Clean rooms, comfy bed..
Recenzirano 01 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elizabeth od Singapur
Grupe
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2014
In the heart of Hong Kong!
location, close proximity to eateries and street markets
I enjoyed my stay at CHI residence 279. With a small kitchen, I could do basic cooking and prepare my own meals which works for us.
Recenzirano 17 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TIFF od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste 5 noći u veljača, 2014
Highly Recommended
Location, staff, room
Our stay in this hotel apartment was great, staffs were friendly, patient and knowledgable. Room was very pleasant , big and clean. It had almost everything. There is a rooftop that has a washing machine. Hotel location near to mtr, eating places near shopping mall. Overall, we are very pleased with our stay. We will surely return again. We simply just love this hotel apartment.
Recenzirano 16 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chin od Kina
Parovi
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
average
large room
not bad
Recenzirano 26 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

matthew od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Worth staying only if you are getting discount
Equipment in the room, size, condition of room
Pretty nice stuff inside the rooms. Bad location imo, particularly when one considers the sticker price they are going for at these places. Stayed next to a family that had kids that never tired of shouting - keep in mind that this is not really a hotel but rather a service apartment. All and all would only stay if a steep discount were offered; much better options in much better locations if you are just visiting HK for a couple days.
Recenzirano 24 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WING od Hong Kong
Parovi
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
It is a serviced apartment, clean and comfortable.
It is a serviced apartment, clean and comfortable.
It is a serviced apartment, clean and comfortable.
Recenzirano 10 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lai od Tajvan
Poslovni putnici
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Good
Room is big and comfortable
Staying here is like staying at a little Condo! It has livingroom,Kitchen, bedroom and bathroom! Not too far from the Hong Kong Metro! I like this hotel a lot and will go back and stay there is possible!
Recenzirano 04 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shareen od Malezija
Solo putnici
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Very bad experience .. Bad service, small room
Bad room condition not as big n the smell is sting .
Recenzirano 30 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: