Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 930recenzija
  • Čistoća: 6,4
  • Objekti 4,6
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 6,5
  • Usluga 6,3
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 5,3
Sortirano prema

April od Filipini
Solo putnik
Dvokrevetna Soba s 1 Bračni Krevetom
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Good
Friendly staff
Recenzirano 10 srpnja 2016

TOMMY od Indonezija
Grupa
Soba s 2 odvojena kreveta za 1 osobu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
budget hostel & good location
very helpful staff especially John, Deep, Sherrie
Recenzirano 25 lipnja 2016

TOMMY od Indonezija
Grupa
Trokrevetna soba s 1 bračnim krevetom i 1 krevetom za 1 osobu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
budget hostel & good location
very helpful staff especially John , Deep ,Sherrie
Recenzirano 25 lipnja 2016

Paul od Filipini
Grupa
Dvokrevetna Soba s 1 Bračni Krevetom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Nice Hostel
Nice place to stay in HongKong
Recenzirano 18 lipnja 2016

Kriza od Filipini
Solo putnik
Soba s 2 odvojena kreveta za 1 osobu
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
It was ok
Very good location. But room was very small. Receptionists were very accomodating and friendly. Ate josie was also very helpful.
Recenzirano 03 lipnja 2016

SUTTHIRAT od Tajland
Solo putnik
Single Room with 1 single bed
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Good location
Located near the shopping center and subway station, easy to find and convenient transportation. But the room is too small.
Recenzirano 18 svibnja 2016

Li od Kina
Solo putnik
Dvokrevetna Soba s 1 Bračni Krevetom
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Everything is fine except its location
Budget hostel is a budget hostel, do not expect too much. Staff is nice and room is small. It is easy to find. Do not suggest to female travellers alone.
Recenzirano 08 svibnja 2016

Andrew od Hong Kong
Poslovni putnik
Dvokrevetna Soba s 1 Bračni Krevetom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Roach infested hellhole! Do not stay here
I stayed here and within 60 minutes I had killed over four roaches. I refused to stay the night and the owner not only wouldn't refund my money but also informed the booking company that I had never showed up -- an act I think to avoid a bad review. Luckily, I had stayed there before and was able to put up this review. There were four roaches crawling around the room and mites busy in the bathroom. Nasty place. Nastier owner.
Recenzirano 04 svibnja 2016

Mateusz od Poljska
Par
Dvokrevetna Soba s 1 Bračni Krevetom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Be careful
On the beginning we got a room much different from the picture (almost 2x smaller, without any window). After I showed them the pictures of our booking, they moved us to almost the exact room (much bigger, with window, small table and fridge). So be careful what you get and what you paid for. Besides that the stuff was very friendly and helpful. Chungking mansion is a small city itself. We have never experienced something like this before. There are many hotels, guest houses and hostels on several floors. It's a huge place with a lot of Hindus people. TIP: Eat on the ground flor - Indian food there is tasty and very cheap in comparison to Hong Kong prices.
Recenzirano 02 svibnja 2016

AVIJIT od Indija
Solo putnik
1 krevet u 6-krevetnoj spavaonici (miješanoj)
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Day and knight Hotel
I booked in 6 bed dormitory room having free wifi and coffee/tea facility. Manager Raj is very fine person looking great care. The only this is the bathroom is not up to the mark. There should be a bucket and basin is not perfect.
Recenzirano 17 travnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: