Vrlo dobro 7,9
na temelju 4628 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 4628recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Chevonne od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
Convenient stay in center of shopping area
convenience, location, cleanliness
Bed small for couple with young children.
Recenzirano 07 siječnja 2015

yoon od Malezija
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
January 2015
its clean, close to shops, staff are very helpful and polite
Recenzirano 07 siječnja 2015

Fong od Singapur
Grupe
Trokrevetna - 3 kreveta
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Review
Friendly staff. Can communicate in english. Room is spacious enough.
Overall my friends and myself are happy with our stay at Eaton. The staff were all friendly and able to communicate in english which ease us a lot. The room were good for 3.
Recenzirano 07 siječnja 2015

Welson od Singapur
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
For business travel
The cleaniness, The location, The size of room
generally very good stay. polite staff.
Recenzirano 07 siječnja 2015

Shih-Ming od Tajvan
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
soso
the service was really great
Recenzirano 06 siječnja 2015

Mongkol od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
Good location and service
Location /Service /Clean
I got surpise birthday cake at the first night 1st Jan, Very impressive!!! Our family love this hotel Thank you for GM and all kind staff.
Recenzirano 06 siječnja 2015

Azeahtul od Bruneji Darussalam
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 8 noći u prosinac, 2014
Location.
Good location, friendly staff and comfortable.
Recenzirano 05 siječnja 2015

Kanjana od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Good Hotel
Room is clean, new and very good
OK, as expected
Recenzirano 04 siječnja 2015

Kheang od Kambodža
Obitelji sa malom djecom
Executive soba
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2014
Comfortable
The nice aroma smell, good location and comfy hotel
I always chose Eaton hotel when i go to Hong Kong. This is my third trip and i love this hotel for their politeness and professionalism of staffs. A very comfortable, clean room. I always enjoy the suite room but too bad, this time was full so i stayed in a club room. I stay on the high floor again and i always enjoy the nice view. Everytime i go, i will choose around November or December which the weather is just perfect for me and my family. I particularly love the smell in the hotel lobby.
Recenzirano 03 siječnja 2015

Erwin od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Smart Soba
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2014
Good location good price
Location, clean, quite new
Good
Recenzirano 02 siječnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: