Vrlo dobro 8,0
na temelju 861 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 861recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 7,3
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Lesley od Filipini
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good location, good service
Staff are friendly. Easy to go to nearby mall and restaurants. Aircon is good despite the heat outside
Recenzirano 11 srpnja 2016

Lesley od Filipini
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good location, big room and bath
Location is very near shopping and for eating. Very accessible via MTR. Free shuttle from Central Station
Recenzirano 11 srpnja 2016

Natthamon od Tajland
Poslovni putnik
Standard King soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 11 srpnja 2016

Dejanant od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Deluxe pogled na luku
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Vary good location
Mu usual place of visits for food & shopping
Recenzirano 05 srpnja 2016

Lesley od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Standardna Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good location, spacious room, good service
Very central location and room is not too cramped for children
Recenzirano 27 lipnja 2016

Norfarizan od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Great location
Nearby with mtr station, shopping area and plenty of taxis coming around. Having the airport shuttle stopping at the hotel is very convenient for acccess from and to airport. Front staff are helpful and provides tips on how to get around the nearby areas.
Recenzirano 27 lipnja 2016

John od Filipini
Poslovni putnik
Standard Soba s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Noisy
Renovations were on going in some floors and they booked us at the floor right below it. I had a long flight and was hoping to take a nap before my meetings but obviously that didnt happen.
Recenzirano 26 lipnja 2016

mohammed od Ujedinjeni Arapski Emirati
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
good
was good
Recenzirano 12 lipnja 2016

mohammed od Ujedinjeni Arapski Emirati
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
good
waas good
Recenzirano 12 lipnja 2016

ERMIE od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Superior s pogledom na luku
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Misrepresentation
I booked 1 1King 1 Queen 30 sq mt room with sea view (partial) as per AGoda but they gave me a 2 single bed room. According to the reception, we are only 2 thus they gave us this. I have specifically chose the type of room as we are both of a heavy size that we want more bed space. Dissatisfied. This is the last time I will book this hotel.
Recenzirano 11 lipnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: