Fantastično 8,5
na temelju 2197 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2197recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,3
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,9
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

eileen od Filipini
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Fantastic
Good location, service.. Cant ask for more
Recenzirano 29 kolovoza 2016

ariel od Filipini
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Fantastic
Very convinient
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Jervin od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
nice location
good
Recenzirano 22 kolovoza 2016

HSING od Tajvan
Poslovni putnici
Deluxe soba sa doručkom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good for Business Travel choice
Good for Business Travel choice
Recenzirano 20 kolovoza 2016

Thomas od Australija
Parovi
Superior soba sa doručkom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
excellent in TST
Great location and very comfortable. Easy access to mrt, star ferry, taxi and airport. Room quality and presentation were good and extremely comfortable bed. As with most hotels in TST..checkin was a bit chaotic, but after small delay it was smooth. Staff are very eager to assist. Could well become my 'go to' hotel in TST.
Recenzirano 20 kolovoza 2016

JUDE od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe soba sa doručkom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Fantastic
Breakfast was good except that a Child below 11 years was charged... I would highly recommend the Hotel.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

JUDE od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Premier Soba s Doručkom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Excellent Stay
I will recommend the hotel to anyone... 1. Great Breakfast; 2. Spacious Rooms; 3. It would have been perfect if not for the following: A. There was on going Construction a bit Noisy; B. Long Waiting at Check In and Check Out... - wish Light Snacks/Refreshments were served. - wish there was a bigger area with comfortable couches and sofa to ease the stress of the waiting as we were coming in from a flight... But other than the above... I would still be a fan of Marco Polo.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

JUDE od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Memorable Vacation
I will always be at MARCO POLO when in Hongkong... 1. Cleanliness and Staff are superb; 2. Great Breakfast Selection; 3. Accessibility to everything... I shall return and Commend the Hotel to friends✔️
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Anna od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Great stay
overall experience was great. Have been staying at Gateway since 2014 whenever we visit Hong Kong. Needless to say, will stay here again when we are back next year.
Recenzirano 14 kolovoza 2016

Reginaldo od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Continental Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Our experience 2016
We"ve been regular guests of the hotel for four years now. Still, we have nothing to complain.
Recenzirano 02 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: