Fantastično 8,1
na temelju 2768 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2768recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,3
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Luciano od Italija
Par
Deluxe pogled na luku
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2013
Good room, good view but not well positioned
Easy access to public transport, airport shuttle available, Bar
Average staying, nothing special for the price, Good view but poor in Breakfast choice for the category, we booked not smoking far 2 months advance but they gave us a Smoke smelling room.
Recenzirano 19 siječnja 2014

Jane od Australija
Par
Harbor Club Grand Deluxe sa Pogledom na Luku
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2014
comfort with a great view at a reasonable price
the staff at this hotel will do everything they can to assist you. The view from the bedroom windows is fabulous. arrange for the club facilities as the view from the 41st floor will take your breath
We were very comfortable. The fact that every thing that we had requested was confirmed by email before we left home was an added bonus.
Recenzirano 18 siječnja 2014

qianru od Singapur
Par
Deluxe pogled na luku
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
Good stay
Big rooms and good sea view
Wonderful! will go back to this hotel again! love the big rooms and high ceiling
Recenzirano 16 siječnja 2014

Surya od Indonezija
Par
Deluxe pogled na luku
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
location is good enough, easy access to mtr
location, friendly staff, cleanness
average for that type of hotel.a lot of construction going on next door, and the rooms were small compared to your normal 5 star hotels. but a good view.
Recenzirano 16 siječnja 2014

Lei od Hong Kong
Par
Veliki Deluxe sa Pogledom na Luku
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Good
Nice harbour view, comfortable bed, clean
Recenzirano 13 siječnja 2014

Brian od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Veliki Deluxe sa Pogledom na Luku
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2014
wonderful views from 41st floor, fantastic pool
pool views fitness centre
excellent pool and spas fantastic as are the views
Recenzirano 12 siječnja 2014

Kirsten od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Harbor Club Grand Deluxe sa Pogledom na Luku
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2013
Very enjoyable
Harbour views, close to MTR, friendly staff.
We recently spent seven nights at the Harbour Grand Hong Kong in a club room, and we were pleasantly surprised as we usually stay on the Kowloon side. The rooms were quite spacious and fairly recently refurbished. The view of the harbour was second to none, particularly from the club lounge on the 41st floor where we spent New Years Eve. The staff were very friendly and attentive and I will definitely be back. The fact that Harbour Grand is not in the centre of the city is of no consequence, as the MTR station is close and so efficient.
Recenzirano 11 siječnja 2014

Adriano od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Harbor Club Grand Deluxe sa Pogledom na Luku
Boravili ste 8 noći u prosinac, 2013
Excellent
Location, cleanliness, friendliness
We had a great stay at this Hotel, the Club floor room, is worth the extra money.
Recenzirano 07 siječnja 2014

Stephen od Kanada
Obitelj sa malom djecom
Superior s pogledom na luku
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Good view and easy access to transportation
Located closed to MTR, restaurant and shopping area
Very good, everything is great. Great Budget and lots of restaurants closed by.
Recenzirano 06 siječnja 2014

Anyi od Singapur
Par
Harbor Club Grand Deluxe sa Pogledom na Luku
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Value for money staycation
Clean, friendly staff, awesome jacuzzi
The stay was great, club member get exclusive check in and check out services, the evening cocktails were not consistant with standard but the morning buffet breakfast is really good with lotsa choices. The hotel was pretty noisy with the construction going on and the room service always take forever and only come after the 2nd reminder call. The room is very spacious and comfortable especially the shower. The room is equipped with many thoughtful acts that include tv in the toilet and special pillows for different needs.
Recenzirano 05 siječnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: