Fantastično 8,1
na temelju 2768 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2768recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,3
  • Lokacija 7,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Sandro od Brazil
Par
Veliki Deluxe sa Pogledom na Luku
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Friendly staff
Always good to return to my "home" in HK, Harbour Grand.
Recenzirano 01 rujna 2016

Sandro od Brazil
Par
Superior s pogledom na luku
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Comfortable and clean
Clean Rooms and very comfortable.
Recenzirano 01 rujna 2016

Hyeryeoung od Južna Koreja
Solo putnik
Superior s pogledom na luku
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Good
Good
Recenzirano 31 kolovoza 2016

Marcel od Švicarska
Par
Deluxe pogled na luku
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Overall happy with our stay
The Hotel is only 5min walk away from the MTR Station Fortress Hill. The room was nice and had a reasonable size. Most (if not all) rooms have sea view respectively harbour view, which is nice. The bathroom is separated from the bed room by a glass pane only. To have privacy you can lower an electrical curtain. In-room dining was excellent but not cheap. Bell service was giving us very helpful tips about where to dine and where to find a doctor. No noise from neighbour rooms (probably good noise insulation).
Recenzirano 31 kolovoza 2016

Prasert od Tajland
Par
Executive Apartman sa Pogledom na Luku
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
The Harbour View is Half Harbour
We booked and paid for "The Harbour View" but the room they gave us was only half harbour view, so disappointed
Recenzirano 28 kolovoza 2016

Money od Hong Kong
Par
Deluxe pogled na luku
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good service but old decoration
Service is good.location is easy to find but need to do some research before coming. The decoration is old n no charger in the room make us inconvenient.
Recenzirano 23 kolovoza 2016

Niteepong od Tajland
Par
Superior s pogledom na luku
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good location
The hotel is located just 5 minute walk from the MTR station. In addition, there are many shops around this area.
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Tammie od Australija
Poslovni putnik
Superior s pogledom na luku
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
User beware - Dangerous bathroom
Pros Location was good Cons - The bathroom was terrible. The way it is designed is extremely dangerous. It nearly killed me as fell entering the shower area. This is due to you requiring on to step an extremely slippery marble surface which there was no warning or non slip mat put out at the enterance of the shower area. User beware. - The shower was leaky and sputters out water. - The tea and coffee was not refilled. - The kettle needs to be cleaned. After using it, noticed bits of stuff floating in the water.
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Chi od Hong Kong
Poslovni putnik
Premier Harbour soba view
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
The shower head was leaked , just 12:40 pm they chase me to return the room otherwise will charge me for Kate checkout .
Recenzirano 19 kolovoza 2016

Elaine od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe pogled na luku
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Nice hotel, would stay again
Na
Recenzirano 18 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: