Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1959recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,6
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

HSIANG-LAN od Tajvan
Obitelji sa odraslom djecom
Premier apartman double sa doručkom
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Platinum suite is very nice.
good
Recenzirano 21 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Su od Malezija
Solo putnici
Luxury soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Excellent room space
Love the space and the cleanliness
Recenzirano 19 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dalila od Portugal
Obitelji sa malom djecom
Poslovni apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good Location
We enjoy this hotel for several reasons but this time we booked a suite and the toilet seat was dirty. Also the check in time is at 3pm and we had no chance of going in earlier to change our baby and feed her. I honestly think if the check out time is at 12pm, the guests could check in earlier, specially if you book a suite and you have babies. The rooms are ok and we like the location. The staff is nice as well and there is a nice terrace for you to chill.
Recenzirano 12 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phillip od Australija
Parovi
Luxury soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Best value for money hotel in HK.Staff friendly & helpful
Desk staff , in particular JOJO, we're fantastic. I'd definitely stay here again & highly recommend it as the best value hotel in HK. ONLY 15 min stroll to downtown Central & Soho.
Recenzirano 11 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kok od Singapur
Grupe
Poslovni apartman
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
solid
nth much to complain about
Recenzirano 10 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mark od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Luxury soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
1st trip to HK
Good stay
Recenzirano 09 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suthiluck od Tajland
Parovi
Luxury soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Worth for paying
I stay for 3 night with free upgrading to big clean room and living room, good product in toilet. Location is in community, we can eat and buy local food and things. Local is little bit far from MRT but we can walk to, if you take bus from airport it is hard to take big laggage to hotel, from MRT we can back to hotel by bus. The hotel is near airport express shuttle bus to central station. Nice staff with friendly service. Breakfast is good, there are sets we can choose.
Recenzirano 07 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Xiang od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Luxury soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Good. Worth the money.
Near airport express and also the new MTR station. within 10min of walking.
Recenzirano 07 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LAU od Hong Kong
Solo putnici
Luxury soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
A budgetable choice
The rating at 8.3 is on the high side. Front Desk staff is very polite, friendly and helpful. Internal design & facilities are average. Good location
Recenzirano 30 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kirstin od Novi Zeland
Parovi
Luksuzna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Great location
Just ten mins walk to Soho, lots of quirky shops in walking distance as well as all your trendy places. The hotel is clean and tidy, decor is bit dated in halls and restaurant but rooms are nice inside. Would stay here again
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: