Fantastično 8,3
na temelju 669 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 669recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,3
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,6
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Cecilia od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Easy access
Love the location and convenience of this hotel. Stay there every time I visit Hong Kong.
Recenzirano 16 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
great!
everything was top notch but no wifi in room and no minibar. odd. otherwise super nice place.
Recenzirano 09 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nina od Tajvan
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Perfect !
Perfect !
Recenzirano 05 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
They tried to charge us HK$150/room for wifi. This
Nothing more to add
Recenzirano 31 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HYUNJU od Južna Koreja
Solo putnik
G600 LKF Superior
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Great Location for LKF clubbing
It is all about the location. Very close to every clubs and lounges. The room was nice, and kinda larger than any other hotel rooms in Hong Kong. Of course it is very noisy around the hotel every weekend. I guess this is a good hotel only for clubbers.
Recenzirano 16 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mei od Singapur
Par
G500 LKF Superior King
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Generally a good hotel
Hotel was very good in general. But location was not that ideal in that it's up a hill and cabs will not drive us up so we had to hike up everyday. Staff were mostly friendly and helpful, except 1 female staff who was a bit rude and not helpful at all. Didn't get her name though. Otherwise a good stay.
Recenzirano 11 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Xiaoming od Kina
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Ok
Ok
Recenzirano 26 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sergio od Australija
Poslovni putnik
G600 LKF Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Good spot but that's where it stops.
Just make sure that you bring a big fat wallet with you because everything is at a extra cost even the water that you brush your teeth with. I found this to be a Joke and unheard of.
Recenzirano 24 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mario od Švicarska
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
Always a great location
Good value for money, clean and extremely convenient. Surprise it's not noise.
Recenzirano 06 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mariana od Makao
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Unexpected surprise
Staff were friendly, good value for money and more so, thank you for the unexpected upgrade. Felt very spoilt
Recenzirano 04 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: