Fantastično 8,1
na temelju 1977 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1977recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Alec od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Great stay and highly recommended..
1. Great location. 2. Very freindly, helpful and professional staff. 3. Very good gym, swimming pool, and residence club
Our family had a really great stay at this hotel. The staff was very friendly and polite, great amenities and location.
Recenzirano 15 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ADEYINKA od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
FIRST CLASS
The room , heated toilet which made midnight going to the loo a pleasure. the food was just to die for. will like to return now. including a very cool location. it met all my needs . thank you.
My stay was okay. it is a good enough hotel for a business trip. my point is that if you are going to offer free breakfast do so with edible food. the food was the previous nights dinner left over. even eggs were made in advance giving you all cold food. rooms were only hald cleaned with dirty lenin forgotten in the room. whats best about this entire experience is AGODA.COM
Recenzirano 13 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YU od Tajvan
Poslovni putnik
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
good
New World Millennium Hong Kong Hotel
Recenzirano 12 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

gayondato od Singapur
Solo putnik
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
value for money
confort, easy access to airport and restaraunt and
Generally am satisfied
Recenzirano 11 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

robby od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Boravili ste 3 noći u listopad, 2013
Good stay with good view
The view to the harbour
Overall it was a good stay, the room is big and the view to the harbour is awesome
Recenzirano 24 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sok od Malezija
Poslovni putnik
Premium Kat Deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
nice and comfortable hotel
clean room, comfortable, newly refurbished
overall this is a very good hotel. clean and comfortable. newly refurbished.
Recenzirano 23 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ivan od Singapur
Par
Premium Kat Deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
Good hotel
location, cost, staff helpful
Recenzirano 18 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zhao od Kanada
Solo putnik
Premium Kat Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Great stay
Location, staff, spacious room and free wifi
As an old 5-star hotel, it maintains quite good to give a comfortable feeling to the guests. For the price we paid, we are quite happy with everything. The room is large which is a luxury in hk. Location very close to everything while offering a reasonable price. Overall we were quite happy with the stay.
Recenzirano 04 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

yuk od Hong Kong
Solo putnik
Premium Kat Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
clean and good service
good location
Recenzirano 29 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LEPAROUX od Francuska
Poslovni putnik
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
Excellent stay at former-Nikko hotel TST East
Location, comfort, pool
Ex-Nikko hotel with same great location; now prices include WiFi and the free upgrade to exec floor was really a plus, with all services included (free drinks, lougne...)Too bad weather to enjoy the great pool on the roof-top!
Recenzirano 28 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: