Fantastično 8,1
na temelju 1977 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1977recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,3
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Loh od Singapur
Solo putnik
Premium Kat Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Recenzirano 08 rujna 2016

teruhiko od Japan
Par
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Recenzirano 06 rujna 2016

Karla od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Floor Superior Twin Room
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Recenzirano 06 rujna 2016

KOK od Singapur
Par
Premium Kat Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
nice
very nice hotel and good location
Recenzirano 06 rujna 2016

Sami od Finska
Par
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Recenzirano 02 rujna 2016

REBECCA od Australija
Par
Premium Kat Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Recenzirano 02 rujna 2016

YUE od Kanada
Obitelj sa starijom djecom
Suite Deluxe okrenut prema luci
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Kwok od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa malom djecom
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Recenzirano 02 kolovoza 2016

Yan od Malezija
Par
Deluxe Floor Deluxe King or Twin Room
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Recenzirano 02 kolovoza 2016

lucy od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Floor Superior Twin Room
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Super
Good service and location
Recenzirano 31 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: