Fantastično 8,1
na temelju 1981 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1981recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Justin od Singapur
Solo putnik
Premium Kat Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
i love the handy phone!
will come again! definitely!
Recenzirano 09 rujna 2016

Daniel od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Floor Superior Twin Room
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good stay
Definitely value for money. We were not assigned a room with harbour view but that's ok as we were out most of the time. The housekeeping ladies were friendly and engineering issue was rectified promptly. The boy stationed at the pool should pay less attention to his mobile phone and be more service oriented.
Recenzirano 09 rujna 2016

Pui od Hong Kong
Par
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Recenzirano 08 rujna 2016

Loh od Singapur
Solo putnik
Premium Kat Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Recenzirano 08 rujna 2016

teruhiko od Japan
Par
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Recenzirano 06 rujna 2016

Karla od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Floor Superior Twin Room
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Recenzirano 06 rujna 2016

KOK od Singapur
Par
Premium Kat Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
nice
very nice hotel and good location
Recenzirano 06 rujna 2016

Sami od Finska
Par
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Recenzirano 02 rujna 2016

REBECCA od Australija
Par
Premium Kat Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Recenzirano 02 rujna 2016

YUE od Kanada
Obitelj sa starijom djecom
Suite Deluxe okrenut prema luci
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Recenzirano 25 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: