Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 129recenzija
  • Čistoća: 9,1
  • Objekti 8,8
  • Lokacija 9,5
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Uslužnost osoblja: 9,0
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 8,4
Sortirano prema

Anna od Kanada
Parovi
Terasa Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Amazing stay
Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Recenzirano 26 srpnja 2015

Nigal od Makao
Solo putnici
Terasa Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Good location, Featured, Comfortable
featured, good location, high tech, nice food
Recenzirano 04 lipnja 2015

Jackie od Hong Kong
Solo putnici
Silvermine Apartman - Signature Romantična Soba za Medeni Mjesec
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
a beautiful experience
excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
Recenzirano 22 veljače 2015

Dominic od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Corner apartman
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Historic & well maintained
The building itself, the balconies, historic value & preservation. Views.
Excellent!
Recenzirano 03 siječnja 2015

Yan od Hong Kong
Grupe
Corner apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Nice view room with terrace
Best view, terrace and ambient
I have an enjoyable stay in hullett house even I have some leaking problem, the counter staff help me a lot and I love the suite so much
Recenzirano 20 studenog 2014

Dora od Hong Kong
Parovi
Terasa Apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
A special treat
Location, rooms and attention to detail.
It was our 10th wedding anniversary. We had some hiccups at check-in but the staff and hotel more than made up for their mistakes. They treated us to lunch on the house and delivered a very yummy anniversary cake to our room. The room was very unique. All in all, a very enjoyable stay.
Recenzirano 20 listopada 2014

joonguk od Južna Koreja
Poslovni putnici
Terasa Apartman
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Best hotel ever.
Good location
Best hotel ever at kowloon, HK
Recenzirano 18 srpnja 2014

Shun od Kina
Parovi
Terasa Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Not value for money at all
Huge room, balcony
TV not working on the next morning, unfriendly switches in the room, cold breakfast
Recenzirano 30 lipnja 2014

Soohyang od Južna Koreja
Solo putnici
Terasa Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
good location, friendly staff
heritage building, quiet and big room, nice terrace
it was a good memory
Recenzirano 22 lipnja 2014

SYAHIDAH od Singapur
Poslovni putnici
Corner apartman
Boravili ste 3 noći u travanj, 2014
Fantastic
Staffs were extremely attentive. Hotel was very clean.
It was pleasant. Staffs were extremely helpful.
Recenzirano 14 svibnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: