2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 8022 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8022recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,3
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Yimeng od Singapur
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Everything is good except for location
A bit far away from mTR
Recenzirano 18 lipnja 2016

Wen-Ling od Tajvan
Grupa
Standard twin Harbour view
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Good location, Perfect view
.
Recenzirano 17 lipnja 2016

Rudyanto od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Standard twin City view
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
It is not recommended for family trip
Overall ok, need to improve the hotel staff
Recenzirano 17 lipnja 2016

Douglas od Kanada
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
A Nice Bit of Home
The hotel is a smaller scale, it has really friendly staff who remember you form previous trips (i.e.: not much staff turnover n HK is a good thing) . I use the Starbucks downstairs a lot. A small bar off lobby on 5th floor has cold beer not ap. They are efficient, the rooms are very clean. They could use a small gym for stretching the travel out. But not he tram line, near subways and always cabs available. Only 1 minutes to HK Airport Express, and a 5 minute walk to Macau/China ferries. Price value is excellent for this city. It has become my new favourite in a city I previously lived in for decades, Doug Sheridan
Recenzirano 17 lipnja 2016

sun od Južna Koreja
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good choice
This is second time i visited here. Good location and cleaned room. But hair dryer must be changed.(it's getting hot easily)
Recenzirano 12 lipnja 2016

BRIAN od Malezija
Grupa
Standard double harbour view
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Location superb, close to tram and MTR Station
It's a bit far to walk to the MTR station, so ask staff to guide you on the tram system
Recenzirano 10 lipnja 2016

婉寧 od Tajvan
Obitelj sa starijom djecom
Standard queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
good
good
Recenzirano 08 lipnja 2016

CHIOUSAN od Malezija
Par
Standard queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
So so
It's far from MTR station , but if u able to walk , you may walk to many place of interests, including Macau ferry terminal . Staff is not so polite.
Recenzirano 06 lipnja 2016

Tzu od Tajvan
Grupa
Standard double harbour view
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
good location, view is great
good location, view is great
Recenzirano 06 lipnja 2016

Visal od Kambodža
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Great location, great value
Simply great. Great location in Hong Kong island. Very near to Central and Lan Kwai Fong. There is a free shuttle bus to/from Central by Airport Express every 20 minutes or so. Actually, it is so close that you can even walk in case you don't have big luggages. Wanchai and Causeway Bay is also very near using either MTR or Tram which stop right in front of the hotel. I like it that they have Starbucks at the ground floor. The room itself is a standard no-frill ibis which is enough for me. Great value for money. With that price, it's difficult to beat ibis in Hong Kong. Recommend it.
Recenzirano 05 lipnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: