2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 8030 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8030recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Edward od Australija
Parovi
Standard queen
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
A convenient location
Shuttle bus access, Tram line nearby, fast desk service.
Very good.
Recenzirano 19 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chong od Singapur
Grupe
Standard twin Harbour view
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Good and Comfortable
Comfy bed,cooling air-con and nice scenery.
Feel very relax.
Recenzirano 18 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHIN od Tajvan
Parovi
Standard queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Best choice in Hongkong
1. Nice habour view 2. Clean room 3. good staff service
Recenzirano 17 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ya-Yen od Tajvan
Poslovni putnici
Standard twin Harbour view
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Nice
Good location
Recenzirano 17 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yee od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Standard twin City view
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
My HongKong Stay
walking distance to the harbour to Macau, it is bright and refreshing, neat and simple, easy check out
The room is bright with neat, clean and simple furnishing. I got the room during flash discount. The normal rate was not cheap. It is too near to the Harbor to Macau, no taxi took us to the harbor. We walked with our heavy bags, though it was a 20 minutes walk.
Recenzirano 15 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chong od Singapur
Grupe
Standard twin Harbour view
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good and Comfortable Hotel
The twin room quite spacious and the air-con very cooling. The bed was confortable and the room we booked can see the whole Victoria Harbour.
Good and comfortable hotel. Highly recommanded.
Recenzirano 15 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

dave od Singapur
Parovi
Standard queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good value for money
Comfy. Peaceful. Value
Good location. 10 mins walk (straightforward) from Sheung Wan MTR. Near to Ferry terminal to Macau. Nearby has a authentic famous tim sum restaurant. Peaceful at night, not noisy. Room is comfortable and not to tiny. Bed was comfortable but toiletries can be better. Nice stay.
Recenzirano 13 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tsz od Hong Kong
Parovi
Standard queen
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
A very comfortable stay
Cleanliness, convenient location, polite staffs
It's already my second time booking. The value fit what we paid. the room is very comfortable. It's not easy to find such cozy place to stay in HK with such price. Will definitely come again!
Recenzirano 12 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Irene od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
small room but with nest & tidy
small room but with nest & tidy, easy to find, good service
Recenzirano 12 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Irene od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard soba s queen-size krevetom, s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
small room but with nest & tidy
small room but with nest & tidy, easy to find, good service
Recenzirano 12 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: