2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 8021 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8022recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,3
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Indryani od Indonezija
Parovi
Standard double harbour view
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
good view, clean room
location, view
good view for harbour view, good location near MTR & TRAM stations.
Recenzirano 30 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tai od Malezija
Poslovni putnici
Standard twin City view
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2015
Location and environemnt
Ok clean
Recenzirano 30 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Francis od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard queen
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
awesome location with nice price
location, cost, view
close to central, nice walking distance to office, very good price
Recenzirano 30 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LANCY od Australija
Obitelji sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Comfortable stay
Cleanliness, location, comfort
We did not try the food at the hotel, so can't really comment on it. The hotel was clean. The interior still looked very new. The location is quite strategic (tram is only a few meter away from the hotel). The hotel is also very close to Macau ferry terminal ( it can be reached by foot). The unusual thing we found was we had to ask for more toiletries (toilet roll) from the housekeeper as they didn't top it up every day. It was a good stay though. We'll definitely come back to this hotel if we do visit HK again.
Recenzirano 29 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Li od Tajvan
Solo putnici
Standard twin City view
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
a good experience
the envornment is great, and clean.
Recenzirano 28 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kazuaki od Japan
Poslovni putnici
Standard queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Once again...
Location, Staff, rooms
A returning customer at this hotel. As per previous visit the staff were very helpful and the hotel very clean. Perfect location with the tram just outside. Would stay there on my next visit
Recenzirano 27 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chang od Singapur
Grupe
Standard twin City view
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2015
Clean & Comfortable Hotel
Clean, Location & Peaceful
The stay was good, the room was clean & we got a good sleep. Guess noisy guest don't stay same level with me. The only things is the about the housekeeping, of the 4 nights stay, only got complimentary of a bottle of mineral water on the day we check-in & on the 3rd day. Just a small issue as we can get our own. The staff was helpful to explain when question was posted to them. Glad that I make a good choice to stay in this hotel!
Recenzirano 26 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Choon od Singapur
Parovi
Standard twin Harbour view
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2015
Comfort, good value, great harbour view
Location, Great view, good value
staY in Ibis Hong Kong central Hotel with harbour view room for 5 nights, althought small but is very comfort, it has great harbour view with affordable price. the only thing is the cleanliness can be improve.
Recenzirano 25 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kheng od Singapur
Parovi
Standard queen
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Good hotel good value
Value location clean
Recenzirano 25 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bessie od Singapur
Parovi
Standard double harbour view
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
-
-
-
Recenzirano 24 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: