2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 8022 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8022recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,3
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

YIU od Hong Kong
Par
Standard double harbour view
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Nice stay
location, value for money, food
Good
Recenzirano 09 srpnja 2015

Loo od Malezija
Solo putnik
Standard twin City view
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
Excellent
Clean, comfort and friendly.
Feel comfortable to stay in this hotel. Walking distance to sub-way station. Hotel room is clean and the staffs are friendly and helpful.
Recenzirano 09 srpnja 2015

Yin od Singapur
Par
Standard queen
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2015
enjoyable
clean, good location, value for money
great! we totally enjoy ourselves!
Recenzirano 08 srpnja 2015

Jayme od Singapur
Par
Standard queen
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2015
Small room and far location from mtr
Clean, quiet
A bit too far from mtr and small room.
Recenzirano 08 srpnja 2015

Ada od Kina
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Clean, Professional, location
location; staff; clean
Very Good. It is quite close to Hong Kong Macau Ferry Terminal
Recenzirano 08 srpnja 2015

Jasmin od Filipini
Par
Standard twin City view
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Good
Staff bery friendly
Nice
Recenzirano 07 srpnja 2015

hsin od Tajvan
Obitelj sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Good
Good
Recenzirano 06 srpnja 2015

Max od Njemačka
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
good choice
value, location, view
great hotel for HK if you only need a place to sleep. Rooms are tiny, but location in sheung wan is great. Many restaurants within walking, good access to public transportation. I suggest choose the harbor view rooms. Definitely worth the extra money.
Recenzirano 06 srpnja 2015

hyungue od Južna Koreja
Obitelj sa starijom djecom
Standard twin City view
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
hello ibis
good
nice
Recenzirano 06 srpnja 2015

Jonathan od Kanada
Par
Standard queen
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
Minimalist
clean, location, unobtrusive staff
Air conditioner very noisy, no breakfast included with the room for a rather high price other than that it is clean with minimalist décor - no frills.
Recenzirano 05 srpnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: