2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 8021 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8021recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Camille od Filipini
Grupa
Standard twin City view
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Sheung Wan Central Kong Kong
Free shuttle is available to and from the airport express. It is very accessible to all public transportation (MTR, tram, bus, ferry). You get the value for your money.
It was a nice hotel. It is accessible to all public transportation. Great food can be found around the area if you find the food in the hotel pricey. Convenience stores are also nearby.
Recenzirano 19 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alvin od Malezija
Par
Standard queen
Boravili ste 4 noći u listopad, 2014
Good location
Good location, room was clean and comfort
Recenzirano 13 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alvin od Malezija
Par
Standard twin City view
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Good location
Good location, room is clean and comfort
Recenzirano 13 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michelle od Singapur
Par
Standard twin City view
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Value for money
Good location, clean, comfortable
Hong Kong hotels are generally small, however, the room is well worth the money we paid for. Location is good, surrounded by dried seafood supplier where you can get your abalone, scallops.
Recenzirano 12 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ai od Malezija
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
great location
great location, accessible and value for money
Recenzirano 11 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Richard od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Harbour View wow
View, reliability, value
Another return stay but first time with Harbour View, which was excellent. Only frustration is the multi lift system which means a 50-50 chance of having to change lifts given the lobby on level 5, despite it only being a 30 story building.
Recenzirano 10 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Evelyn od Singapur
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Extremely Convenient
Location, view, cleanliness
Very easy to get to with the free HK express shuttle.
Recenzirano 10 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rosanna od Filipini
Par
Standard double harbour view
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Great harbour view!
Location, great view, huge room
The hotel has a great location - near the ferry terminal and MTR. I like the area because it's not too crowded and yet you're close to all the "place to be" - few blocks away from LainKwan Fong, Hollywood Blvd, Times Square,etc. (by walking or by taxi). The best part was the view of the Victoria Harbor especially at night. It's definitely one of the highlights of our HK trip.
Recenzirano 09 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cheong od Singapur
Par
Standard twin City view
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
hard to find the location
too far from subway
location is a bit hard to find,need to walk about 10-15 minute from subway you know that's very tired for you to walk everyday a twist!!not suggestion if you don't mind to walk too long
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Filipini
Par
Standard queen
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Good value for money
Location, cleanliness, and price
We had a great time in this hotel. The staff were somewhat friendly and the room was always clean. I would recommend this to those who are travelling to Hongkong with a tight budget. There is also a Starbucks at the ground level, a 711 and a tram station nearby so the location is quite convenient.
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: