2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 8021 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8021recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,3
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Jeffrey od Malezija
Parovi
Standard queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Nothing to complaint
Clean
The hotel room is quite small. Other than that the atmosphere in the room is quite good.You can view the harbour from your hotel room.
Recenzirano 16 ožujka 2015

Emily od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Standard queen
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2015
Very clean hotel near many hot spots
Very clean, inexpensive, and easy to get around
Room exceeded my expectations on cleanliness. We hoped for more in hotel food options and room service.
Recenzirano 16 ožujka 2015

Hans od Australija
Poslovni putnici
Standard queen
Boravili ste 9 noći u ožujak, 2015
9 nights
No fuss, easy to get around from the hotel, taxis, trams etc and short walk to MTR
Most enjoyable, the bed is a little hard for me but very good. Meals we had at hotel were excellent quick and well presented. The rooms are very small, staying 9 nights with 4 large suit cases etc things were very tight.
Recenzirano 15 ožujka 2015

Chan od Malezija
Grupe
Standard queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Ibis Sheung Wan
It was very spacious, clean and new.
The only flaw is that it is abit far from the mrt. Apart from that everything is just perfect.
Recenzirano 15 ožujka 2015

Soon od Singapur
Parovi
Standard queen
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
A good hotel, just need a bit more walking.
friendly staff, easy to get cab in the middle of the night, can check in early if room is available.
The stay was good. They tidy up the room neatly. However it's nearest mtr station sheung wan was not that nice as it's train platform is 1 more layer down than usual, need to walk more will not be nice especially after a tired day, and have to walk to hotel after that.
Recenzirano 14 ožujka 2015

JIAYIN od Australija
Solo putnici
Standard queen
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
plleasant stay
clean rooms, friendly staff and comfortable relaxing experience
Recenzirano 13 ožujka 2015

Qi od Kina
Parovi
Standard queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Good location
Only location
The hotel's location is very good. Room is very small
Recenzirano 13 ožujka 2015

Poh od Malezija
Parovi
Standard twin City view
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
comfy hotel
comfy, clean, good location
Recenzirano 12 ožujka 2015

Tirapon od Tajland
Parovi
Standard queen
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2015
Standard is ok
Location, staff speed, cleanliness, decent room size
Enjoyable stay, minimal noise from neighbors. Good choice of food nearby, decent distance from MTR. Reasonable room size.
Recenzirano 09 ožujka 2015

Karen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Standard queen
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2015
Visiting our daughter
Location, price and cleanliness
Ideally situated to our daughter living in Sheung Wan. Whilst the rooms are compact they are very clean and functional. The cost was reasonable for Hong Kong.
Recenzirano 09 ožujka 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: