2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 8021 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8021recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Matthew od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Will return.
Clean, convenient, comfortable.
Excellent!
Recenzirano 13 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tay od Malezija
Poslovni putnik
Standard twin City view
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Great to stay.
Comfort bed, comfort pillow and fast response.
Very good
Recenzirano 13 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lu od Tajvan
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Fumigated by the smoking floor
Location, what u see is what u get, location
It was overall acceptable. However, I was placed on a smoking floor when I specially asked for a non-smoking floor. The first two nights were bearable but the last night was terrible. I should have brought my own oxygen mask. I finally couldn't bear it and asked for a non-smoking floor which they happened to have. Lucky me.
Recenzirano 07 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kaveh od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Great value for the money
Clean , professional staff , great location
Great
Recenzirano 07 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FANGMEI od Kina
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
No Comment
Recenzirano 06 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HEESUN od Južna Koreja
Grupa
Standard twin City view
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2015
satisfied
reasonable price, location, clean
Everything was fine. Not superb but it is good enough to stay.
Recenzirano 06 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HUNG od Tajvan
Solo putnik
Standard twin Harbour view
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
clean and quiet
1.close to tram station 2.clean and quiet 3.nice harbour view
Recenzirano 05 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sinye od Južna Koreja
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
As a Business Traveler
location, fast check out, reception
As I was there for a quick one night business trip, I felt Ibis served its purpose. It was clean, the check in and check out was quick and also it is very close to the ferry that goes to Macao (walkable distance of 5 mins). I felt the room was cold when sleeping, no heaters, all air conditioners. I guess this is just Hong Kong. I felt there weren't a lot of good restaurants nearby, so it's best if you hang out elsewhere and just come back for sleep. It is also easy to get a taxi. Overall, I would go there if I'm there for business, the value for price is good. Though, I would stay somewhere else for travel or fun.
Recenzirano 05 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yvette od Australija
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
amazing view
Location, view, food
This hotel was always busy at reception with clients arriving and leaving but the staff were very efficient and kept a good flow happening and your wait was never long. The staff had very good English and help with tourist questions was excellent. My room was very clean, comfortable and had a fabulous uninterrupted view of the harbour. This hotel is more than a 3 star and should be highly considered. The hotel shuttle from and too the train station is very handy for sightseeing and access to the ferry also with arrival every 20 min you don't wait long either. It has tram and bus stops just outside and is also within walking distance to the ferry for Macau an interesting place to visit for a day or overnight.
Recenzirano 03 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zong-Xian od Tajvan
Obitelj sa malom djecom
Standard twin Harbour view
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
Excellent experience
great view, good location and beds are very confortable
Recenzirano 02 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: