2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 8020 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8021recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Kar od Hong Kong
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Ibis Hong Kong Central & Sheung
Neat, neat, neat
Recenzirano 28 rujna 2014

Wu od Makao
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Good value of money
Location
Location is prefect and good value of money. Will stay in my next visit to Hong Kong.
Recenzirano 28 rujna 2014

Brian od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
ibis sheung wan
location, cleanliness, service
smooth and comfortable. aircon a bit noisy though and fridge was tiny.
Recenzirano 27 rujna 2014

Eduardo od Portugal
Par
Standard queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Great Hotel
Price, Location, Facilities
Fantastic!
Recenzirano 27 rujna 2014

Alexander od Njemačka
Poslovni putnik
Standard twin City view
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Great simple business hotel
Value for money, good location
Good location, great value for money, no frills, clean
Recenzirano 26 rujna 2014

terrence od Malezija
Grupa
Standard twin City view
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2014
I
room comfort, cleaniness, safety
If you dont mind walking 10 mins to MRT or that not many food stalls at night after you come back from somewhere else, then this place should be ok for you
Recenzirano 25 rujna 2014

Abigail od Singapur
Par
Standard queen
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
Stay at Ibis Sheung Wan Hong Kong
Free Airport Bus Shuttle to Hong Kong Station, 7-10min Walk away from Sheung Wan MTR Station, Convenience Store Downstairs
Recenzirano 24 rujna 2014

TUAN od Malezija
Par
Standard queen
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Comfortable stay
Location, quality and price
My second stay at Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, previously they used to have airport shuttle bus to airport but there is none now. It will be good to include that again as it is quite expensive to take taxi to airport. Other that this issue, the quality is good and im satisfied overall.
Recenzirano 24 rujna 2014

Heriberto od Meksiko
Solo putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Receptionist attitude worse
cleanliness food and location
everything good, without counting the receptionist attitude when we ask for where we can buy a train tickets, he was with attitude and rude
Recenzirano 24 rujna 2014

ChunYang od Kina
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u listopad, 2012
Good
cheap, good location and comfortable.but didn't try their food
Recenzirano 23 rujna 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: