Vrlo dobro 7,8
na temelju 5987 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5987recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

hua od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Superior pogled na grad
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
great value for money and great service!
I have stayed in this hotel a few times. Every time it proved to be a pleasant and friendly place in addition to its cleanness and convenience. The staff are very efficient and helpful.
Recenzirano 25 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Aniris od Indonezija
Grupa
Superior s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Pogledom na Grad
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Good hotel
Fantastic ... all is great here
Recenzirano 25 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gianni od Italija
Solo putnik
Superior pogled na grad
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Surprised well stay hotel
Really nice hotel and is a big surprise find a pool in the city center. Totally renew hotel. Good compromise in term of price, position, quality.
Recenzirano 23 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Madeleine od Malezija
Solo putnik
Superior pogled na grad
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2016
Staff friendly and accomodating
I travelled alone and it was easy to get food around the hotel and safe to walk back at night from using the tram or mtr. Room is small if you're a super large person. The staff are really accommodating and would support you in any way possible.
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sieh od Hong Kong
Par
Superior pogled na grad
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
A nice stay with my girl
All in all it was a good stay. The staffs were helpful and attentive (they put staffs next to elevators to make sure the guests were greeted before they went to their rooms). I got a room with a beautiful view of the west end of Victoria Harbor. I never lived by the harbor hence watching the vessels, ferries and boats of all sizes floating across the ocean was simply mesmerizing and the most relaxing in the world. The rooms were obviously not young but the management made a smart decision of renovating the lobby to make it more refreshing. The bathroom was clean and equipped with branded shampoo and bodywash. last but not least it was like 5 minutes away from the closest MTR station (Sai Ying Pun).
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Daniel od Australija
Solo putnik
Deluxe pogled na luku
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
Good value for money when bought at discounted rate
Paid 125 AUD for a harbour view room. Well worth the money.
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wing od Hong Kong
Par
Deluxe pogled na luku
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Nice
Nice
Recenzirano 06 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yu od Singapur
Poslovni putnik
Premier Harbour soba view
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good hotel in HK island with easy access to MTR
Value for money hotel with a small gym and small pool, easily accessible to MTR and near to Central. Second time staying in this hotel. The harbor view has a great view.
Recenzirano 04 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nurbaizurah od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe pogled na luku
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Excellent experience!
Whatever that i expected from agoda photos and customer reviews are met!
Recenzirano 01 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kazuya od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe Queen or King Room with Full Harbour View
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
ok
Little bit noisy
Recenzirano 28 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: