Dobro 7,1
na temelju 3772 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3772recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

RICTER od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Great Location
Location, Comfortable
The hotel was clean and the location was good. Really enjoyed my stay there
Recenzirano 15 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Aislnn od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 5 noći u rujan, 2014
Good location/ unfriendly staff
location, rates, room comfort
Stayed for 5 nights, staff is not friendly at all. required to pay a 10HKD per luggage if were to place it over at the lobby after check out
Recenzirano 15 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MOHAMED od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Good stay
Location, good public transport, comfortable room
Very nice and simple place.
Recenzirano 14 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Patricia od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Excellent location. Low budget old hotel.
Location. easy to find. Felt safe.
nice low budget hotel in an excellent location.
Recenzirano 13 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

santad od Tajland
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2014
good location
good location, nice food, comfortable
We were happy with the location, easy to find out street dining. very comfortable.
Recenzirano 12 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Farhana od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Average
1) Location 2) Inconvenience stores 3) Fast check-in
Foam bath was not refilled at the first place, aircond looks very old, bed was not comfy, the room price was not worth it as the room space was too small.
Recenzirano 12 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ee od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Average
Location, Food, Attraction
Average.
Recenzirano 11 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Seet od Singapur
Grupa
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Pleasant stay
Location
Simple hotel with great location
Recenzirano 11 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chaiyot od Tajland
Grupa
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Great stay
location, cleanliness, room condition
Stayed here with my friends on our latest trip to Hong Kong and had a great time. The hotel is in a superb location, our rooms are clean and nice, and the staff were helpful. Thank you for a great stay, I'll come back again.
Recenzirano 11 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chaiyot od Tajland
Grupa
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Another great stay
location, room condition, cleanliness
I'm a regular guest of the hotel because they're good at keeping their standards. Kings de Nathan is in a superb location; close to subway, shopping streets, and pretty much everything. The room is clean and not tiny like many other HK hotels. The staff were helpful. I'll come back again on my next trip!
Recenzirano 11 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: